Şef Akademi Doğada 23 Haziran 2021 Salı 3. bölüm izle | Kırmızı takım kaç puan aldı?

Şef Akademi Doğada 23 Haziran 2021 Salı 3. bölüm izle | Kırmızı takım kaç puan aldı?
FOX TV'de başlayan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Şef Akademi Doğada yeni gününde izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların beş grupta yer alacağı zorlu maraton yine nefes kesecek. Gözler kırmızı takımda. Peki, kırmızı takım kaç puan aldı? Şef Akademi Doğada 23 Haziran 2021 puanları haberimizde yer alıyor.

Ayhan Sicimoğlu, Arda Türkmen ve Ali Ronay'ın jüri üyeliklerini üstlendiği ve Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı Şef Akademi Doğada'nın üçüncü bölümü başlıyor. Beş takıma ayrılan üçerli gruplar halinde yarışan yarışmacılar bugün de yine puanlamada öne geçebilmek adına kozlarını paylaşacak. Mavi ve turuncu takımın ardından gözler bu kez kırmızı takıma çevrildi. Kendilerine verilen süre zarfında süt ürünleri konseptinde yarışacak Ayten, Berat ve Furkan'ın performansı da merak konusu. Peki, kırmızı takım kaç puan aldı? Şef Akademi Doğada puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Kırmızı takım kaç puan aldı?

Yarışmada bugün yarışarak puanlarını alacak olan turuncu takımın puanları ilerleyen günler için büyük önem taşıyor. Mavi takım hem yarışmayı hem de haftayı 10 puanla açmıştı. Dün yarışan turuncu takım da aynı puanı aldı. Bugün ise kırmızı takım bu zinciri kırabilmek adına mücadele verecek.

Şef akademi turuncu takım


 

Şef Akademi 23 Haziran Çarşamba izle

Öykü Serter'in sunduğu Şef Akademi her gün yayınlanan bölümleri ile izlyenleri de televizyon karşısına kilitliyor. İnternette de izlenebiliyor. Yarışmayı TV8 kanalının haricinde tv8.com.tr ve Şef Akademi Youtube kanalında full ve tek parça olarak seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.