Şef Akademi Filiz Atlı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Filiz Atlı Instagram hesabı

Şef Akademi Filiz Atlı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Filiz Atlı Instagram hesabı
Birbirinden ünlü jüri üyeleriyle yemek yarışmalarına yeni bir soluk getiren Şef Akademi izleyenlerin karşısına çıktı. Yarışmada yarışan yarışmacılar da program kadar ilgi görüyor ve haklarındaki bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. O isimlerden biri de Fİliz Atlı oldu. Peki, Şef Akademi Filiz Atlı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Filiz Atlı Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de bu akşam izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Şef Akademi'de kıyasıya bir yarışın ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı ve yetenekli yarışmacıların amansız rekabeti herkesi televizyon başına kilitleyecek. Gözler açıklanacak yarışmacılara çevrildi. Yarışmacı adaylarından biri de Filiz Atlı oldu. Kendisine verilen sürede elinden geleni yapan ve yemeğini hazırlayan Filiz Atlı ile ilgili bilgiler de merak konusu. Şef Akademi Filiz Atlı kimdir? Filiz Atlı Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Şef Akademi Filiz Atlı kimdir?

FOX TV'nin zirveye oynaması beklenen yarışmasında adını yarışmacılar arasına yazdırmak ve hünerlerini sergilemek isteyen Filiz Atlı İstanbul'da yaşıyor. Mutfağın kendisine terapi olarak geldiğini ifade etti. Kendi mutfağından sonra Türkiye'nin tanıdığı bir şef adayı olarak marifetlerini kanıtlamak istiyor. Tenis ve yüzme antrenörlüğü yapıyor. 32 yaşında. Yer elması püreli cajunlu soman yaparak büyük bir meydan okuma gerçekleştirip geçer not almayı ve üst tura yükselmeyi bildi.
 


 

Şef Akademi Filiz Instagram hesabı

Yaptığı yemekle bir üst tura çıkan Filiz Atlı izleyiciler tarafından ilgiyle izlenirken sosyal medyadaki profilleri de merak konusu. Kendisine ait bir Instagram hesabı var ve aktif olarak kullanıyor. Takip etmek isteyenler için profili @filizzatli'dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.