Şef Akademi Halil kimdir? Halil İstekli hakkındaki bilgiler

Şef Akademi Halil kimdir? Halil İstekli hakkındaki bilgiler
FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Şef Akademi'nin yarışmacı adaylarından biri Halil İstekli oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Şef Akademi Halil kimdir? İşte detaylar...

FOX TV'de bu akşam izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Şef Akademi'de kıyasıya bir yarışın ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı ve yetenekli yarışmacıların amansız rekabeti herkesi televizyon başına kilitleyecek. Gözler açıklanacak yarışmacılara çevrildi. Yarışmacı adaylarındanb iri de Halil İstekli oldu. Kendisine verilen sürede elinden geleni yapan ve yemeğini hazırlayan Halil İstekli ile ilgili bilgiler de merak konusu. Şef Akademi Halil kimdir? Halil İstekli hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Şef Akademi Halil kimdir? 

Bugün elemelerde jüri karşısına çıkan Halil İstekli 45 yaşında. İşletme sahibi. Kebap, pide ve lahmacun üzerine okul açmak istiyor. Enteresan ve duygu dolu bir hikaye ile yarışmaya katıldı. Annesinin sütünü emmediğini ifade eden İstekli herkesi duygusallaştırdı. Türkçe'yi İstanbul'da öğrendi.

Şef Akademi Halil İstekli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.