Şef Akademi Miray (Parla) kimdir? Miray Keser (Parla Jin) Instagram hesabı ve fotoğrafları

Şef Akademi Miray (Parla) kimdir? Miray Keser (Parla Jin) Instagram hesabı ve fotoğrafları
FOX TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Şef Akademi'de yarışmacılar belirlenemeye devam ediyor. Hünerlerini sergilemek adına mücadele veren isimlerden biri de Miray Keser (Parla Jin) oldu. Peki, Şef Akademi Miray (Parla) kimdir? Miray Keser (Parla Jin) Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de bu akşam izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Şef Akademi'de kıyasıya bir yarışın ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı ve yetenekli yarışmacıların amansız rekabeti herkesi televizyon başına kilitleyecek. Gözler açıklanacak yarışmacılara çevrildi. Yarışmacı adaylarından biri de Miray Keser (Parla Jin) oldu. Kendisine verilen sürede elinden geleni yapan ve yemeğini hazırlayan Miray Keser (Parla Jin) ile ilgili bilgiler de merak konusu. Şef Akademi Miray (Parla) kimdir? Miray Keser (Parla Jin) Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. 


Şef Akademi Parla Jin kimdir?

FOX TV'nin zirveye oynaması beklenen yarışmasında adını yarışmacılar arasına yazdırmak ve hünerlerini sergilemek isteyen Parla jin 38 yaşında. Dans eğitmeni. Parlamayı seçtiğini ve bu yarışmada da parlayacağına inandığını söyledi. Ballı mahmudiye ile yarışmaya katıldı. Instagram hesabı @parlajin'dir.

Şef Akademi Parla Jin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.