Şef Akademi Murat kimdir? Murat Giresun kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Şef Akademi Murat kimdir? Murat Giresun kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en yeni yarışması Şef Akademi'de yer alan yarışmacılar ilgi odağı haline geldi. Kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından seyredilen programda çıkışları, cevapları ve yakışıklılığı ile dikkat çeken isimlerden biri de Murat Giresun oldu. Peki, Şef Akademi Murat kimdir? Murat Giresun kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Jüri koltuğunda Ali Ronay, Arda Türkmen ve Ayhan Sicimoğlu'nun oturduğu Şef Akademi ekranlarda yayınlanmaya devam ediyor. Onlarca yarışmacı arasından finale kalarak yarışmaya hak kazanan ve beş takımın yer aldığı 15 isim arasına adını yazdırmayı başaranlardan biri de Murat Giresun oldu. Genç yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Şef Akademi Murat kimdir? Murat Giresun kaç yaşında, nereli ve Instagram hesbı haberimizde yer alıyor.


Şef Akademi Murat kimdir?

Yarışmada yeşil takımı temsilen Dilan ve Emrah ile yarışacak olan Murat Giresun oldukça enerji dolu bir yapıya sahip. 23 yaşında ve mutfak şefi. "Zafere giden yol çiçek bahçesinden geçmez. Şef Akademi’de kaldığım süre zarfında bildiğim şeyleri onlara öğreteceğim tabi dinlerlerse, dinlemezlerse onları buradan yollayacağım.” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

şef akademi murat giresun


 

Şef Akademi Murat Instagram hesabı

Zorlu maratonun en iddialı yarışmacılarından biri olan Murat Giresun'un kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve bunu aktif olarak kullanmaktadır. Binlerce de takipçisi vardır. Sizler de takip etmek isterseniz @muratgiresun profilinden kendisine ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.