Şef Akademi Zeynep kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Zeynep Ecem Özuzun Instagram hesabı

Şef Akademi Zeynep kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Zeynep Ecem Özuzun Instagram hesabı
Türkiye'nin en yeni yarışması olarak ekranlardaki yerini almaya başlayan Şef Akademi'de yeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. İlk bölümün ardından gözler bugüne çevrildi ve elemeleri geçmek isteyen yarışmacıların mücadelesi nefes kesecek. Bugün bir üst tura geçmek isteyen isimlerden biri de Zeynep Ecem Özuzun oldu. Peki, Şef Akademi Zeynep kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Zeynep Ecem Özuzun Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin yemek yarışması konseptine yeni bir soluk getiren yarışması Şef Akademi'de yarışmacılar eleme maratonundaki serüvenine devam ediyor. Dün ilk bölümüyle yayınlanan programda bugün de üst tura çıkabilme mücadelesi ile yarışmacılar lezzet severleri ekran başına kilitleyecek. Hünerlerini milyonlara sergilemek için kollarını sıvayacak ve jürinin karşısına çıkacak isimlerden biri de Zeynep Ecem Özuzun oldu. Yapacağı yemekle birlikte yeşil mi yoksa kırmızı kapıdan mı çıkacağı merak edilen güzel yarışmacı hakkında birçok araştırma yapılıyor. Saç stili ile de adından söz ettiren Özuzun'un hayatında dir bilgiler haberimizde yer alıyor. Peki, Şef Akademi Zeynep kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Zeynep Ecem Özuzun Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...


Şef Akademi Zeynep kimdir?

Ali Ronay, Ayhan Sicimoğlu ve Arda Türkmen'e yaptığı yemeği beğendirebilmek için marifetlerini ortaya koyacak olan Zeynep Ecem Özuzun 24 yaşında. Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü 2019 yılında tamamladı. Şu an İstanbul Üniversitesi'nde Spor Bilimleri ve Beykent Üniversitesi Aşçılık bölümünde öğretimini sürdürüyor. Ayrıca diyetisyen olarak çalışıyor.


Şef Akademi Zeynep Ecem Özuzun

Şef Akademi Zeynep Ecem Özuzun

Şef Akademi Zeynep Ecem Özuzun

Şef Akademi Zeynep Ecem Özuzun


 

Şef Akademi Zeynep Instagram hesabı

Bugün ikinci bölümü ile yayınlanacak Şef Akademi'nin iddialı yarışmacılarından biri olan Zeynep Ecem Özuzun'un kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada danışanları ve kilo vermek isteyen kullanıcıların ağırlıkta olmak üzere takipçileri vardır ve profilini aktif olarak kullanmaktadır. Kendisini @dytecemozuzun hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.