Sefirin Kızı 40. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sefirin Kızı 40. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Pazartesi akşamlarında yayınlanan diziler arasında en çok izlenenlerden biri olmayı başaran Sefirin Kızı'nda yeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün baş rollerinde oynadığı dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Sefirin Kızı 40. bölüm tek parça ve full izle seçeneği ile karşınızdayız. Sefirin Kızı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Pazartesi akşamlarının zirve sahibi Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle 1 Şubat 2021 Pazartesi günü ekranlardaki yerini aldı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Sefirin Kızı'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Sefirin Kızı 40. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Sefirin Kızı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İyi seyirler dileriz.



Sefirin Kızı 40. bölüm özeti

Birbirlerinin yaralarını gören Sancar ve Mavi arasında artık çok başka bir bağ vardır. Mavi’nin başı polisle belaya girdiğinde de Sancar onu bir an olsun yalnız bırakmaz. Kahraman’la yaptığı planı boşa çıkan Halise farklı bir oyun kurmaya karar verir. Mavi’yi dışarıda değil kendini en güçlü hissettiği yer olan konakta yenecektir. Ancak Mavi’nin daha önce Sancar’ın hayatına giren hiçbir kadına benzemediğini anlaması çok da uzun sürmez. Melek’in babasıyla ilgili kaygıları artarken Mavi ile beklenmedik tanışmaları ikisinin kalbinde de başka yerlere dokunur. Melek’in küçücük bir bakışı bile Mavi’nin içinde depremler yaratmaya yeter. Elvan’ın yeni dükkan telaşı devam ederken komşusu Bora ile Mavi’nin yolları da tekrar kesişir. Mavi sürpriz bir karar alırken Bora da Mavi’nin yüreğini acıtan derdini Elvan’dan öğrenir. Elvan ise kendini, Bora’yı merak etmekten alamaz. Evladını kaybetse de hala bir anne olan Mavi, aslında Melek’in acısını da ilk gören olur. Kendi acısına rağmen Sancar’a Melek konusunda destek olmaya çalışır. Ne var ki babasını asla paylaşmak istemeyen Melek, çocuk kalbinin çektiği acıyla kendisini tehlikeli bir yola sürükleyecektir. 


Star TV Sefirin Kızı 40. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Sefirin Kızı 40. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sefirin Kızı'ın 40. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Sefirin Kızı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı 41. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.