Sevda Kurul kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Sevda Kurul kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
Medya sektöründe çalışan birçok isim sosyal medyada da adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Sevda Kurul da onlardan biri. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Sevda Kurul kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon dünyasında son dönemde birçok kadın spiker, sunucu ve muhabir boy gösteriyor. Başarılı işlere de imza atıyorlar ve kariyerilerine devam ediyorlar. Sevda Kurul da onlardan biri ve kısa sürede kat ettiği mesafe ile program müdürlüğü üstleniyor. Güzel sunucu hakkında internette pek çok sorgulama gerçekleştriliyor. Peki, Sevda Kurul kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. 


Sevda Kurul kimdir?

Aslen Bursalı olan Sevda Kurul, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema Televizyon Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı. Bahçeşehir Üniversitesi'nde Küresel Sİyaset ve Uluslar arası İlişkiler ile tezli yüksek lisansını tamamladı. Türkiye-AB ilişkileri üzerine tez hazırladı. Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu'nun akademilerine katıldı. Şu anda televizyon program müdülüğü görevini üstleniyor. Ayrıca Sarıbaşı adında gündeme yönelik bir porgram sunuyor. Hafta içi her gün ana haber bülteninde Türkiye ve yurt dışı gündemini izleyicilere aktarıyor. Yıldırım Mesleki Anadolu Lisesi'nde radyo televizyon dersleri veriyor.


Sevda Kurul'un kariyeri

  • 2007-2008 Radio Ki: Editör ve spiker
  • 2008 TRT: Program asistanı
  • 2010 CNN Türk: Program Asistanı
  • 2014'ten itibaren AS TV: Yapımcı ve sunucu, yayın sorumlusu, program yöneticisi ve spiker


sevda kurul


Sevda Kurul Instagram hesabı

Başarılı sunucu Instagram hesabını da aktif olarak kullanmaktadır. Burada binlerce kişi tarafından takip ediliyor ve her fotoğrafı yüksek sayıda etkileşim elde ediyor. Profilini @sevdakurull adresinden takip edebilirsiniz.


sevda kurul

sevda kurul

sevda kurul

sevda kurul

sevda kurul

sevda kurul

sevda kurul

sevda kurul

sevda kurul

sevda kurul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.