Şimdiki Zaman dün akşamı da zirvede bitirdi! 9 Şubat Salı reyting sonuçları

Şimdiki Zaman dün akşamı da zirvede bitirdi! 9 Şubat Salı reyting sonuçları
KRT ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile de Türkiye gündemine damga vuran Şimdiki Zaman dün akşamı da zirvede tamamladı.

Sunuculuğunu Gürkan Hacır'ın üstlendiği Şimdiki Zaman dün akşam da izleyicilerinin karşısındaydı. Gürkan Hacır'ın sunduğu, Sözcü Yazarları Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Araştırmacı - Yazar Elfin Tataroğlu ve Barış Yarkadaş'ın daimi konuk olarak katıldığı programda Türkiye'nin gerçek gündemleri ele alındı.


KRT'nin reyting kozu haline gelen Şimdiki Zaman adlı programı AB grubu sıralaması için yapılan ölçümlerde salı gecesini zirvede bitirdi. İkinciliği CNN TÜRK aldı. Üçünncü ise NTV oldu.


Programın birinci bölümüne, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin avukatları Özgür Urfa ve Can Atalay'ın yanı sıra, Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Berkay Yamaner katıldı.

İkinci bölümde ise CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İYİ PARTİ Milletvekili Aytun Çıray ve Gezici Araştırma'nın Genel Müdürü Murat Gezici yer aldı.

KRT'nin reyting ölçümü haber kanallarını kapsıyor. KRT'nin reytingleri CNN TÜRK, HABERTÜRK, NTV, Haber Global, TV 100, TELE 1 ve HALK TV'nin de içinde olduğu kategori içinde ölçülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.