Sivasspor Giresunspor maçı canlı izle | Bein Sports 2 izle

Sivasspor Giresunspor maçı canlı izle | Bein Sports 2 izle
Süper Lig'de derbi akşamının futbolu renklendireceği cumartesi günü Sivas'ta başlıyor. Son dönemde aldığı sonuçlarla iyi sinyaller vermeyen Demir Grup Sivasspor, çıkışa geçen ve 4 karşılaşmada elde ettiği puanlarla gümbür gümbür gelen Giresunspor'u ağırlıyor. İki güçlü ekip de sahadan 3 puanla ayrılarak taraftarlarına ve camiasına hediye vermek istiyor. Kıran kırana bir mücadele geçmesi beklenen karşılaşmanın yayın bilgileri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Sivasspor Giresunspor maçı c

Süper Lig'de derbi akşamının futbolu renklendireceği cumartesi günü Sivas'ta başlıyor. Son dönemde aldığı sonuçlarla iyi sinyaller vermeyen Demir Grup Sivasspor, çıkışa geçen ve 4 karşılaşmada elde ettiği puanlarla gümbür gümbür gelen Giresunspor'u ağırlıyor. İki güçlü ekip de sahadan 3 puanla ayrılarak taraftarlarına ve camiasına hediye vermek istiyor. Kıran kırana bir mücadele geçmesi beklenen karşılaşmanın yayın bilgileri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Sivasspor Giresunspor maçı canlı izle alternatifleri ve Bein Sports 2 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Demir Grup Sivasspor Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in iki güçlü takımı arasında bugün oynanacak ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak 90 dakika saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Demir Grup Sivasspor Giresunspor maçı öncesi OPTA verileri

Giresunspor ile oynadığı son dört resmi maçı kazanan Sivasspor, rakibine en son normal süresi 1-1 biten Türkiye Kupası maçında penaltılarla kaybetti (2005/06).
Sivasspor'a konuk olduğu son 10 maçın sadece birini kazanabilen Giresunspor (2B 7M), tek galibiyetini 1995/96 sezonunda 3. Lig'de aldı (2-1).
Süper Lig'de oynadığı son üç maçtan 1'er puanla ayrılan Sivasspor, en son Ağustos-Ekim 2015 arasında daha uzun bir beraberlik serisi yaşadı (5B).
Son iki deplasman maçından 4 puan çıkaran Giresunspor (1G 1B), daha önceki 18 dış saha karşılaşmasında sadece 2 puan toplayabilmişti (2B 16M).
Sivasspor bu sezon ilk golü attığı Süper Lig maçlarında en fazla puan kaybeden iki takımdan biri (10; Kayserispor ile birlikte). Giresunspor ise açılış golünü yediği yedi karşılaşmadan sadece 1 puan çıkarabildi (1B 6M).
Giresunspor (7 gol), Süper Lig tarihinde ilk 11 maçlar itibarıyla en az gol attığı sezonu tekrarladı (1974/75 ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan takım Sivasspor (8), oyuncu Dimitrios Goutas (4). İlk 11 hafta itibarıyla takım halinde Yunan stoperden daha fazla kafa golü kaydeden tek ekip Hatayspor (5).
Sivasspor'un Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara attığı son altı golün (kendi kalesine atılanlar hariç) dördünde Max-Alain Gradel'in doğrudan katkısı var (3 gol & 1 asist).
Bu sezon Giresunspor formasıyla Süper Lig'de 2+ gol atan tek oyuncu olan Fousseni Diabate (3), son iki golünü penaltıdan kaydetti.
Giresunspor, Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlük kariyerinde Süper Lig'de karşılaşacağı 47'nci takım oluyor. Çalımbay'ın şu ana kadar mağlup edemediği sadece beş ekip var ve bunların üçü bu sezon Süper Lig'de mücadele ediyor (Adana Demirspor – 1 maç, Hatayspor – 2 maç & Altay – 3 maç).


 

Demir Grup Sivasspor Giresunspor muhtemel kadrolar

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Goutas, Caner, Uğur, Cofie, Hakan, Fajr, Gradel, Henrqiue, Yatabare

Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Perez, Behich, Flavio, Traore, Diabate, Suleymanov, Serginho, Doukara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.