Sol Yanım 11. bölüm tek parça, full ve Youtube izle

Sol Yanım 11. bölüm tek parça, full ve Youtube izle
Seni Çok Bekledim dizisinin yayınlanmasının ardından çarşamba gününe kaydırılan Sol Yanım izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Geçen haftanın ardından bugün de sabırsızlıkla bekelniyordu ve binlerce kişi neler yaşanacağıını merakla araştırıyor. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için de birçok alternatif bulunuyor. Sol Yanım 11. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Defne Samyeli, Cansel Elçin ve Özge Yağız'ın baş rollerinde oynadığı Sol Yanım 11. bölümle birlikte seyircilerin karşısındaydı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla televizyon dünyasına damga vurmak isteyen yapım için birçok kişi ilgi göstererek STAR TV ekranlarındaki yerini aldı.İzleyemeyenler ya da bir kez daha izlemek isteyenler ise seyretme seçeneklerini araştırarak öğrenmek amacıyla sorgulamalar gerçekleştiriyor. Sol Yanım 11. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sol Yanım 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Sol Yanım 11. bölüm özeti

Selim ve Serra, ilişkilerine kaldıkları yerden devam edebilecek mi? Selim ve Burak arasında yeni bir savaş mı başlıyor? Biricik, Selim’in Serra ile birlikte olmasına izin verecek mi? Asena’nın hamileliği tehlikede mi? İhsan’ı ihbar eden kişi kim? Burak’ın götürdüğü kulüpte Selim’i Biricik’le yan yana gören Serra çok şaşırır. Biricik’in Selim’e koşulsuz sevgisi, Serra’yı kendini sorgulamaya iter. Serra, Selim’e sevgisini hissettirmek için çabalar ve onu geri kazanmak için cesur adımlar atar. Burak’ın sürekli Serra’nın çevresinde olması Selim’i çılgına çevirir ve Burak’ı karşısına alıp sevgilisinden uzak durmasını tembih eder. Serra’nın gizlediği hayatı öğrenmesinin ardından yaptıklarından pişmanlık duyan Selim, öfke kontrolü problemi için tedavi görmeyi kabul eder. Kutlusay Malikanesi’nde kriz gittikçe büyür. Boşanma hazırlığı tüm hızıyla devam ederken, Asena oteli üzerine almak için harekete geçer. Kutlusay ailesini şoke eden olay ise polislerin kapıya dayanması olur. Polisler ihbar üzerine İhsan’ı karakola götürür. 


Sol Yanım 11. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Sol Yanım 11. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sol Yanım'nin 2. bölümünü STAR TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün

güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey

Sol Yanım 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin yeni dizisi Sol Yanım 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa STAR TV.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.