Sol Yanım 12. bölüm (final) tek parça, full ve Youtube izle

Sol Yanım 12. bölüm (final) tek parça, full ve Youtube izle
Seni Çok Bekledim dizisinin yayınlanmasının ardından çarşamba gününe kaydırılan Sol Yanım izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Geçen haftanın ardından bugün de sabırsızlıkla bekelniyordu ve binlerce kişi neler yaşanacağıını merakla araştırıyor. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için de birçok alternatif bulunuyor. Sol Yanım 12. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Defne Samyeli, Cansel Elçin ve Özge Yağız'ın baş rollerinde oynadığı Sol Yanım 12. bölümle birlikte seyircilerin karşısındaydı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla televizyon dünyasına damga vurmak isteyen yapım için birçok kişi ilgi göstererek STAR TV ekranlarındaki yerini aldı.İzleyemeyenler ya da bir kez daha izlemek isteyenler ise seyretme seçeneklerini araştırarak öğrenmek amacıyla sorgulamalar gerçekleştiriyor. Sol Yanım 12. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Sol Yanım 12. bölüm özeti

Selim ve Serra’nın ilişkisi gittikçe ciddiye biner ve beraber yeni bir sayfa açarlar. Burak ve Biricik ise sürpriz bir biçimde yakınlaşır. Kaza konusunda şüpheleri artan Burak, kendisine kaza yaptıran ismin peşine düşer ve Selim’i de sorguya çeker. İhsan, oynadığı oyunların ardından Asena’ya tüm kapıları kapatır. Bunun üzerine Asena daha da hırslanarak Nilgün’e gider. İhsan’la evliliklerinin son bulmasının sebebinin Nilgün olduğunu düşünen Asena, Nilgün’e suçlamalarda bulunur. İhsan ve Nilgün arasındaki aşk yeniden alev alır ve ikili aradıkları huzuru birbirinde bulur. Her şey yoluna girmişken, Erkan’ın dönüşü olayların akışını değiştirir. Onur, bir kızı olduğunu öğrenince Nil ile mutlu evlilikleri büyük bir sınavla karşı karşıya kalır.


Sol Yanım 12. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Sol Yanım 12. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sol Yanım'nin 2. bölümünü STAR TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün

güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.