Son Yaz 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı beğenildi mi

Son Yaz 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı beğenildi mi
Dizi dünyasına bugün katılarak ilk bölümü ile yayınlanacak olan Son Yaz sabırsızlıkla bekleniyordu. Ali Atay'ın sevenleri başta olmak üzere binlerce kişinin uzun süredir yayınlanmasını istediği dizi bugün ilk kez FOX TV'deki yerini alacak. Yayın hayatını şekillendirecek oranlar da merak konusu. Peki, Son Yaz 1. bölüm reyting sonuçları nasıl oluştu? Dizi izlendi mi tutar mı beğenildi mi? İşte detaylar...

O3 Medya'nın yapım şirketliğini, Saner Ayar'ın yapımcılığını, Burak Arler'in yönetmenliğini, Deniz Dargı ve Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'un senaristliğini üstlendiği Son Yaz dizisi bugün FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Çocukluk'un kısa sürede final yapmasının ardından cuma günleri izleyicisinin karşısına çıkacak olan dizinin performansı da merak konusu. Aynı sonun yaşanıp yaşanmayacağı merak edilerek araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Peki, Son Yaz 1. bölüm reyting sonuçları nasıl oluştu? Dizi izlendi mi tutar mı beğenildi mi? İşte detaylar...


 

Son Yaz 1. bölüm özeti

Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, sekiz yıl önce tutukladığı organize çete lideri Selçuk Taşkın'dan  beklemediği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, oğlu Akgün Gökalp Taşkın'a sahip çıkması karşılığında  tanıklık yapacaktır. Akgün Gökalp, bir deli fişek, babasının izinden yürümüş, bulaşmaması gereken insanlara bulaşmış, hayatı tehlikededir.  Selim mesleği sebebi ile ailesinden ayrı, İstanbul'da tek başına yaşamaktadır. Eşi Canan, kızı Yağmur ve oğlu Altay ise dört yıldır İzmir, Çeşme'de kendilerine babalarından ayrı bir hayat kurmuşlardır... Selim, Selçuk Taşkın'ın oğlunu biraz da 'zor kullanarak' koruması altına alır ancak ailevi sorunlar sebebi ile Çeşme'ye, ailesinin yanına bu belalı delikanlı ile birlikte dönmek zorunda kalır. Selim, ne pahasına olursa olsun evliliğini kurtarmak zorundadır. Akgün Gökalp'in ise  bu zorunlu yol arkadaşlığına 'eyvallah' demeye hiç niyeti yoktur. Selim Kara'nın, babasını yıllar önce tutuklayan savcı olduğunu öğrendiğinde işler iyice karışacaktır. Son Yaz ilk bölümüyle 1 Ocak Cuma saat 20.00'de FOX'ta!



 

Son Yaz oyuncu kadrosu

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı dizinin kadrosunda Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.


 

Son Yaz 1. bölüm reyting sonuçları

Bugünden itibaren cuma günleri yayınlanacak olan dizinin izlenme oranları çok kritik bir rol oynuyor. İlk hafta elde edilen yüzdelere göre gidişatın nasıl olacağı az çok beliriyor. Bu hafta yeni yıl sebebiyle Arka Sokaklar'ın yayınlanmayacak olması belki şanslarını artırabilir ancak Masterchef Türkiye ve Kırmızı Oda yeni bölümleriyle ekranlardaki yerini alacak. Buradan sıyrılabilirse dizinin önü açık. Eğer başaramazsa kısa sürede final gelebilir. Reyting sonuçları 10.15-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.