St. Johnstone- Galatasaray maçı şifresiz izle | St. Johnstone- Galatasaray maçını yayınlayan kanallar listesi

St. Johnstone- Galatasaray maçı şifresiz izle | St. Johnstone- Galatasaray maçını yayınlayan kanallar listesi
Türkiye'nin Avrupa'daki en başarılı takımlarından biri olmasına rağmen son senelerde oldukça kötü bir istatistik yakalayan Galatasaray, şeytanın bacağını kırmak üzere sahaya çıkıyor. Sarı kırmızılılar Avrupa Konferans Ligi'nde ilk maçta 1-1 berabere kaldığı St. Johnstone'a konuk oluyor. Fatih Terim ve öğrencileri en iyi sonuçla birlikte yurda dönmenin hesaplarını yapıyor. St. Johnstone - Galatasaray maçı şifresiz izle seçenekleri ve St. Johnstone - Galatasaray maçını yayınlayan kanallar listesi haberimizde

Türkiye'nin Avrupa'daki en başarılı takımlarından biri olmasına rağmen son senelerde oldukça kötü bir istatistik yakalayan Galatasaray, şeytanın bacağını kırmak üzere sahaya çıkıyor. Sarı kırmızılılar Avrupa Konferans Ligi'nde ilk maçta 1-1 berabere kaldığı St. Johnstone'a konuk oluyor. Fatih Terim ve öğrencileri en iyi sonuçla birlikte yurda dönmenin hesaplarını yapıyor. Galatasaray - St. Johnstone maçı şifresiz izle seçenekleri ve St. Johnstone - Galatasaray maçını yayınlayan kanallar listesi haberimizde yer alıyor.


 

St. Johnstone - Galatasaray maçı şifresiz izlenir mi?

Sarı kırmızılıların rakibi ile oynayacağı kritik ve bir o kadar da zorlu mücadeleyi şifresiz izlemek isteyen taraftarlar birçok sorgulamada bulunsa da Spor Smart D-Smart üyeliği olmadan izlenemiyor. Bu sebeple abonelik almanız gerekmektedir.


St. Johnstone - Galatasaray maçını yayınlayan kanallar listesi

Bu akşam saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Türkiye dışındaki kanallardan da izlemek mümkün. Ancak yine de kanalların politikası gereği abonelik almanız gerekebilir. Bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. Kanalların listesi aşağıda bulunuyor.

  • İrlanda    BBC iPlayer, BBC Scotland
  • Çin    PPTV Sport China
  • Türkiye    D-Smart GO, Spor Smart
  • Birleşik Krallık    BBC iPlayer, BBC Scotland

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.