Taraftar forma giydirdi, sosyal medyayı salladı! Efecan Karaca'nın Trabzonspor'a transferi neden olmadı?

Taraftar forma giydirdi, sosyal medyayı salladı! Efecan Karaca'nın Trabzonspor'a transferi neden olmadı?
Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala Alanyaspor ile Efecan Karaca konusunda anlaşamayan Trabzonspor kadrosuna kattığı üç isimle sezon bitimine kadar mücadele edecek. Deneyimli futbolcu bordo mavili takıma gelebilmek adına büyük bir fedakarlık gösterdi, taraftarlar forma giydirip sosyal medyada birleşerek gündem oluşturdu ancak transfer gerçekleşmedi.

Berat Özdemir ile başlayan transfer sezonunun son günlerinde Bakasetas ve Yunus Mallı'yı da renklerine bağlayan Trabzonspor'da dün hareketli saatler yaşandı. Abdullah Avcı'nın isteği ile görüşmelerin başladığı Efecan Karaca için transfer sürecinin olumlu tamamlanması bekleniyordu ama olmadı. Trabzonspor, Alanya'nın kapasını çaldı ve 1 milyon euro önerdi. Güney ekibi ise 2.5 milyon euro + Yusuf Sarı'yı talep etti. 31 yaşındaki sağ kanat devreye girip bordo-mavili takıma gitmek istediğini söylese de bu transfer şimdilik gerçekleşmedi.


Sosyal medyayı salladılar

Trabzonspor taraftarı Twitter'da kendilerine gelmek isteyen Efecan Karaca için sosyal medyada büyük bir organizasyon başlattı. Efecan bizi istiyor biz de Efecan'ı başlığı ile atılan binlerce mesaj Türkiye gündemine oturdu. Ayrıca forma dahi giydirildi. Ancak transfer gerçekleşmedi. Deneyimli oyuncu için sezon sonunda da bordo mavili ekibin Akdeniz temsilcisi ile temasa geçmesi bekleniyor.


efecan karaca trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.