Temizlik Benim İşim 307. bölüm yarışmacısı Tuğba Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim 307. bölüm yarışmacısı Tuğba Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Dün başlayan 61. haftasıyla ekranların tozunu almaya devam eden Temizlik Benim İşim'de ikinci gün maratonu sabırsızlıkla bekleniyor. Dün yarışan Nesrin Çakır'ın ardından kurada adı çıkan Tuğba Aktaş kendisine verilen sürede evini temizlemeye çalışacak. Hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim 307. bölüm yarışmacısı Tuğba Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan ve finalde 300 bölümü deviren Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Salı  gününde ekranlara gelecek yarışmada 4 saatlik süre zarfında en iyi temizliği yapmak üzere işe girişecek isim Tuğba oldu. Haftann ikinci gününde yüksek puanlar almak isteyen genç yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Tuğba Aktaş kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Tuğba Aktaş kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Tuğba Aktaş elinin marifetini Türkiye'ye kanıtlamakta kararlı. 29 yaşında. Ev hanımı. Evli ve bir çocuk annesi. Aslen Şanlıurfalı. 

Temizlik Benim İşim Tuğba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum