Temizlik Benim İşim Aysel Karamustafa kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Aysel Karamustafa kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Televizyon ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Hafta finaline bir gün kala hünerlerini sergileyerek birincilik mücadelesi verecek isim Aysel Karamustafa oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Aysel Karamustafa kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarındaki yayın hayatına devam eden Temizlik Benim İşim'de bir haftanın daha sonuna doğru ilerleniyor. Pazartesiden bu yana yarışan üç yarışmacının ardından gözler bugün Aysel Hanım'a çevrildi. Kendisine tanınan sürede verilen evi temizlemek zorunda olan deneyimli yarışmacının performansı sabırsızlıkla beklenirken kim olduğu da merak konusu ve araş tırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Temizlik Benim İşim 18 Şubat Perşembe yarışmacısı Aysel Karamustafa kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Aysel Karamustafa kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Aysel Hanım'ın hedefi 10 bin lirayı kazanarak evine dönmek. 44 yaşında. Temizlik görevlisi. Evli ve 3 çocuk sahibi. 


temizlik benim işim aysel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.