Temizlik Benim İşim Başak Tüccar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Başak Tüccar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Temizlik Benim İşim'de bu haftanın dördüncü yarışmacısı Başak Tüccar oldu. Hafta başından bu yana yorumları ve puanlarıyla yarışan genç yarışmacı bugün marifetini göstermek ve hem rakibelerini hem de Kadir Ezildi'yi etkilemek zorunda. Kendisine verilecek evi 4 saatlik sürede temizlemesi istenen Tüccar hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Başak Tüccar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile hafta içi her gün izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Temzilik Benim İşim'de dördüncü gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabetinde bugün dördüncü bölüm geldi ve yarışacak isim de belli oldu. Buna göre kendisine verilkecek evde 4 saat boyunca hünerlerini sergileyip 10 bin lirayı kazanmak isteyen isim Başak Tüccar olarak açıklandı. İzleyiciler de hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Başak Tüccar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Başak Tüccar kimdir?

Yarışmanın 7 Ocak 2021 Perşembe günü yayınlanacak olan 294. bölüm yarışmacısı olan Başak Tüccar pazartesi gününden bu yana güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Ailesi Samsun'da kendisi İstanbul'da yaşıyor. 27 yaşında. Yoğun bakım hemşireliği yapıyor. Programda hedefi büyük ödülü kazanarak evine öyle dönmek.

Temizlik Benim İşim Başak Tüccar


 

Temizlik Benim İşim Başak Tüccar Instagram hesabı

Bugün kendi gününde birincilik için mücadele verecek olan Başak Tüccar'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Burada hayatından fotoğraflar paylaşmaktadır. Kendisini @basaktuccar hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum