Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 13 Kasım Cuma puan durumu

Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 13 Kasım Cuma puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olaran FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Temizlik Benim İşim'de 51. hafta sona eriyor. Baltalimanı'ndan başlayan haftada son sözü Fatma söyleyecek. Ardından da Kadir Ezildi'nin puanları birinciyi belirleyecek. Peki, Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 13 Kasım Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de 51. haftanın son bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü başlayan maratonda yarışmacılar kendilerine verilen sürede ve evde hünerlerini sergilemek üzere işlerini sergiledi. Ardından da puanlar verildi. Sıralama oluştu ancak öncesinde hem Fatm'nın performansı hem de Kadir Ezildi'nin puanları sonrasında haftaya nokta konulacak. Peki Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 6 Kasım Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim'de kim yarıştı?

Yarışmada 9 Kasım Pazartesi Gamze Poyraz, 10 Kasım Salı Çiçek Bektaş, 11 Kasım Çarşamba Ceylan Kaya ve 12 Kasım Perşembe Fatma Tağrikulu yarıştı. Bugün ise Nazire Hanım marifetlerini gösterecek.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir


Temizlik Benim İşim'de kim kazandı?

Haftanın ilk günden bu yana başlayan puan savaşında Temizlik Benim İşim'in birincisi merakla araştırılıyor. Ancak Kadir Ezildi puanını açıklamadığı için henüz belli değil. Hafta finaline nokta ünlü sunucunun puanlarıyla koyulacak. Ardından yarışmanın puan durumunu ve birincisini haberimizde okuyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.