Temizlik Benim İşim Gözde Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli - 26 Şubat Cuma kim kazandı?

Temizlik Benim İşim Gözde Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli - 26 Şubat Cuma kim kazandı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Temizlik Benim İşim'de bugün bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana yarışan yarışmacıların sonuncusu olan Gözde Kaya hünerlerini sergileyecek ve ardından da birinci açıklanacak. Temizlik Benim İşim Gözde Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Temzilik Benim İşiM'de 26 Şubat Cuma kim kazandı? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen ve her bölümüyle de telvizyonların tozunu almayı sürdüren Temizlik Benim İşim'de yarışmacıların kıyasıya mücadelesi bugünd de devam ediyor. Pazartesi günü Neslihan ile başlayan hafta salı günü Esma ve çarşamba da Esra puanını almıştı. Dün de sıra Senanur'daydı. Haftaya nokta koyacak isim ise Seda Kaya oldu. Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacı hakkındaki araştırmalar da yoğunlaştı. Peki, Temizlik Benim İşim Gözde Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Gözde Kaya kimdir?

Bugün temizliğini yapacak olan Gözde Kaya rakiplerinin karşısına Zeus gibi çıkacağını söyledi. 22 yaşında ve hukuk öğrencisi. Aslen Erzincanlı. Ailesiyle İstanbul'da yaşıyor. Para ödülünü kazanırsa dişlerini yaptırmak istiyor.

Temizlik Benim İşim Gözde Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.