Temizlik Benim İşim Gülistan Yavuz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Temizlik Benim İşim Gülistan Yavuz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
FOX TV'nin hijyeni eksik olmayan ve rekabeti bitmeyen yarışması Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hafta ortasında yarışarak 10 bin lira için mücadele verecek isim Gülistan olarak açıklandı. Peki, Temizlik Benim İşim Gülistan Yavuz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan ve finalde 300 bölümü deviren Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın üçüncü günü ekranlara geliyor. Çarşamba gününde ekranlara gelecek yarışmada 4 saatlik süre zarfında en iyi temizliği yapmak üzere işe girişecek üçüncü isim Gülistan oldu. Haftann ortasında yüksek puanlar almak isteyen genç yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Gülistan Yavuz kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Gülistan Yavuz kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Gülistan 27 yaşında. Satış temsilcisi. Evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Diyarbakırlı. 10 bin lirayı kazanarak evine dönmek istiyor. Kazanırsa da dişlerini yaptıracak.

Temizlik Benim İşim Gülistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.