Temizlik Benim İşim Gülnar İmranlı kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Gülnar İmranlı kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Ekranların tozunu alan yarışma Temizlik Benim İşim'de 10 bin lira mücadelesi hafta ortasında da sürüyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya rekabetinde bugünün yarışmacısı belli oldu. Buna göre Gülnar kendisi için belirlenen evde 4 saatlik süre içerisinde marifetlerini sergilemek istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Gülnar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Temizlik Benim İşim'de heyecan sürüyor. Ellerindeki marifetleri Türkiye'ye kanıtlamak ve 10 bin lira almak isteyen yarışmacıların rekabetinde hafta ortasına gelindi. Pazartesi günü Gökçe Satılmış ve dün de Melike Bilgin kendisine verilen süre zatrfında evlerini temizleyerek puanlarını aldı. Bugün ise sıra Gülnar'a geldi. Azerbaycanlı yarışmacının performansı da herkes tarafından merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Gülnar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Gülnar İmranlı kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Gülnar Hanım kendisine güvenenleri mahcup etmemek üzere kolları sıvayacak. Yayınlanan fragmanda işinin çok zor olduğu görüldü. Döktüğü asitle birlikte dağılan mikroplara yer verildi. 10 bin lirayı kazanmak ve evine dönmek istiyor. 2 ay önce çalışmak için Türkiye'ye geldi. Kızını da ailesinin yanında bırakmak zorunda kaldı. Yarışmayı kazanırsa vatandaşlık almak istiyor.

Temizlik Benim İşim Gülnar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.