Temizlik Benim İşim Gülsüm Güney kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Gülsüm Güney kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV'de 400 bölüme doğru giden yolculuğu ile herkesi televizyon karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'in yeni bölümü başlıyor. 400 bölüme doğru ilerleyen yayın hayatında yeni haftanın üçüncü bölümüyle yayınlanacak yapım ilgiyle seyredilecek. Bugünün yarışmacısı ise Gülsüm. Peki, Temizlik Benim İşim Gülsüm Güney kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile pazartesiden cumaya kadar büyük bir heyecana sahne olan Temizlik Benim İşim'de hafta ortası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerii sergikemek adına kendikerine çıkan evleri temizlediği günde bugün yarışacak isim GÜlsüm olarak açıklandı. Genç yarışmacı performansını en iyi şekilde kullanıp 10 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Gülsüm Güney kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Gülsüm Güney kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacnın bilgileri merak konusu. Haftanın ilk anından beri güzelliği ile dikkat çeken Gülsüm Güney 28 yaşında. Ev hanımı. Evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Rizeli. 2 kız ve 1 erkek kardeş sahibi. Ödülğ kazanırsa borçlarını kapatacak.


Temizlik Benim İşim Gülsüm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.