Temizlik Benim İşim Hatice Fidan kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Hatice Fidan kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Pazartesi günü başlayan 52'inci haftasıyla izleyicilerin karşısına çıkan Temizlik Benim İşim'de dördüncü gün geldi. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında bugün kendini göstermek isteyen isim Hatice Fidan. Peki, Temizlik Benim İşim Hatice Fidan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelmeye devma eden ve izleyicileri televizyon karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de bugün dördüncü gün. Yarın yayınlanacak olan final bölümü öncesinde Hatice Fidan kendisine verilen sürede çıkan evde en iyi temizliği yaparak birinciliği elde etmek ve 15 bin lirayı kazanmak amacında. Seyirciler de hakkındaki bilgileri öğrenmek adına araştırmalara başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Hatice Fidan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


Temizlik Benim İşim Hatice Fidan kimdir?

Bugün hünerlerini sergileyecek olan Hatice Hanım, 6'ıncı hissinin çok kuvvetli olduğunu ifade etti. Mayısın sonunda babasının öleceğini rüyasında gördüğünü anlatan Fidan, insanların beynini de okumaya başladığından bahsetti. Bu sırada Kadir Ezildi de hem şok yaşadı hem de üzüldü. 32 yaşında. Muhasebeci. 2 çocuk annesi. İstanbullu. İşkembeyi bile sabunla siliyor.

Temizlik Benim İşim Hatice Fidan kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.