Temizlik Benim İşim Melike Bilgin kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Melike Bilgin kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın ikinci günü başlıyor. İlk gün yarışan Gökçe Satılmış'ın ardından bugün yarışacak isim Melike olarak belirlenmişti. Genç yarışmacı hakkında araştırmalar ve sorgulamalar gerçekleştirilerek bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Temizlik Benim İşim Melike Bilgin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan ve finalde 300 bölümü devirecek olanTemizlik Benim İşim'de haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Salı gününde yayınlanacak yarışmada 4 saatlik süre zarfında en iyi temizliği yapmak üzere işe girişecek isim Melike Bilgin oldu. Haftann ikinci gününde yüksek puanlar almak isteyen genç yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Melike Bilgin kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Melike Bilgin kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Melike Hanım elinin marifetini Türkiye'ye kanıtlamakta kararlı. 25 yaşında. Aslen Niğdeli. Daha önce organizasyon işlerinde çalışan Melike Hanım salgın sebebiyle evinde. Kazancağı ödülle düğün borçlarını ödemek istiyor. Instagram hesabı olup olmadığı bilinmiyor.

Temizlik Benim İşim Melike

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.