Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı - FOX TV 8 Mart Pazartesi yayın akışı

Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı - FOX TV 8 Mart Pazartesi yayın akışı
FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'in geride kalan son iki bölümü ve hafta finali ekranlardaki yerini almamıştı. Sadece internet ortamında izleyicilerle buluşmuştu. Bugün açıklanan yayın akışına göre de program kendi saatinde yayınlanmayacak. Peki, Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksüyon imzasıyla Kadir Ezildi'nin sunduğu Temizlik Benim İşim'de geçen hafta son iki bölüm yayınlanmamıştı. Televizyon ekranlarında sevdikleri yarışmayı izlemek isteyenler için internette izlemeye sunulan programın ardından birçok kişi sosyal medyada tepki göstermişti. FOX TV 8 Mart Pazartesi yayın akışı içerisinde de yarışmaya kendi saatinde yer verilmedi. Yerine ise Masumiyet isimli yeni dizi yayınlanacak. Her anı heyecan kokan, hijyeni eksik olmayan ve rekabeti ile bambaşka bir dünyaya götüren yapım ille ilgili araştırmalar sürüyor. Peki, Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı? FOX TV 8 Mart Pazartesi yayın akışı haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim neden yok?

FOX TV'nin 330'dan fazla bölümdür yayınlanan yarışması Temizlik Benim İşim'de bugün yeni bölüm yayınlanacaktı. Hatta fragmanı da Instagram'da paylaşıldı. Kadir Ezildi yine renkli sunumuyla izleyicilerin karşısında olacak ancak kanalın yayın akışı içerisinde programa kendi saatinde yer verilmedi. Bunun yerine Masumiyet dizisinin tekrarı yine ekranlardaki yerini alacak. Seyirciler de yeni haftanın neler getireceğini merak ederek sosyal medyada yeni bölümün akıbetini merak ediyor. Yarışmanın saati değiştirildi.


 

FOX TV 8 Mart 2021 Pazartesi Yayın Akışı

08:00 Çalar Saat
11.00 Çağla ile Yeni Bir Gün
13:00 Masumiyet
14:30 Temizlik Benin İşim
16:00 Zuhal Topal'la Sofrada
19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber
20:00 Yasak Elma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum