Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı yayından kaldırıldı mı? FOX TV 9 Mart Salı yayın akışı

Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı yayından kaldırıldı mı? FOX TV 9 Mart Salı yayın akışı
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile ekranların tozunu almaya devam eden Temizlik Benim İşim'de haftanın ikinci günü ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Kanalın 9 Mart Salı yayın akışı içerisinde yer almayan programın akıbeti merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı yayından kaldırıldı mı? FOX TV 9 Mart Salı yayın akışı haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim neden yok? sorusu geçen haftadan bu yana televizyon dünyasında en çok sorulan sorulardan biri haline geldi. Binlerce izleyici bu sorunun yanıtını arayarak yarışmanın durumunu öğrenmek ve buna göre hareket etmek istiyor. Son günlerde yayınlanmayan ve dün hafta başlangıcı ile izleyicilerin karşısına çıkan program bugün de yayın akışı içerisinde bulunmuyor. Peki, Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı yayından kaldırıldı mı? FOX TV 9 Mart Salı yayın akışı haberimizde yer alıyor.



Temizlik Benim İşim neden yok?

Bugün haftanın ikinci bölümü ile yayınlanacak olan yarışmanın akıbeti de merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. FOX TV programı artık salı ve çarşamba günleri dijital ortamda yayınlanıyor. Bu sebeple de yayın akışı içerisinde yer almıyor. Masumiyet'in yayınlanan bölümleri izleyicilerle buluşuyor.



Mehtap İnci yarıştı

Dün başlayan yeni haftasıyla izleyicilerine merhaba diyen Temizlik Benim İşim'de ilk yarışmacı Mehtap İnci olmuştu. 28 yaşındaki yarışmacı kendisine veirlen 4 saatlik sürede kollarını sıvayarak yarışmaya başladı ve ardından da puanlarını aldı. Kadir Ezildi bugünün yarışmacısını da belirledi. Arzu Taşdan ikinci günde evini temizleyerek hafta sonunda 10 bin lirayı kazanabilmek adına çaba gösterecek.


 

FOX TV 9 Mart Salı yayın akışı

08:00 Çalar Saat
11:00 Çağla ile Yeni Bir Gün
13:00 Refika ile Öze Dönüş
16:00 Zuhal Topal'la Sofrada
19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber
20:00 Baraj
23.45 Masumiyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.