Temizlik Benim İşim Neslihan Önder kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Neslihan Önder kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak ekranların tozunu almaya devam eden Temizlik Benim İşim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya yarışmasında ilk gün hünerlerini sergikeyecek isim ise Neslihan oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Neslihan Önder kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV'deki yolculuğuna devam eden Temizlik Benim İşim bugün yepyeni bir haftaya merhaba diyor. Haftanın beş günü yayınlanan yarışmada birbirinden iddialı yarışmacılar kendilerine verilen evleri en iyi şekilde temizlemek ve rakibelerinden yüksk puan almak için çaba gösteriyor. Bugün yayınlanacak olan 326. bölümde rakibelerine karşı kolları sıvayarak mücadele verecek isim Neslihan Önder olarak açıklandı. Genç yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Neslihan Önder kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Neslihan Önder kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Neslihan Hanım'ın hedefi 10 bin lirayı kazanarak evine dönmek. 36 yaşında. Basın Yayın Koordinasyon Müdürü. Evli ve 1 çocuk annesi. Aslen Makedonya göçmeni. Haftanın en iddialı yarışmacılarından biri.

Temizlik Benim İşim Neslihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.