Temizlik Benim İşim Özge kimdir? Özge Özkaya kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Özge kimdir?  Özge Özkaya kaç yaşında ve nereli
FOX TV'de bugün dördüncü kez dalya diyecek olan Temizlik Benim İşim'de 80. hafta tamamlanıyor. Gaye ile başlayan maratonun son yarışmacısı Özge kendisine verilen sürede 10 bin liranın sahibi olabilmek adına mücadele verecek. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Özge Özkaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile pazartesiden cumaya kadar büyük bir heyecana sahne olan Temizlik Benim İşim'de son gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerii sergikemek adına kendikerine çıkan evleri temizlediği günde bugün yarışacak isim Özge olarak açıklandı. Genç yarışmacı performansını en iyi şekilde kullanıp 10 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Özge Özkaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Özge kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacnın bilgileri merak konusu. Haftanın ilk anından beri güzelliği ile dikkat çeken Özge 400. yarışma oldu. Akıllara kazanacak bir temzilik yapacağını söyledi. 28 yaşında. Spor eğitmenliği yapıyor. 11 aylık evli. Aslen Samsunlu.


Temizlik Benim İşim Özge Özkaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.