Temizlik Benim İşim Rabia Bozkuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Rabia Bozkuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de hem üçüncü dalyaya hem de hafta finaline bir gün kaldı. Pazartesiden bu yana yarışan yarışmacıların ardından bugün Rabia hünerlerini sergileyecek. Sarıyer'de yapacağı temizlikle birincilik hedefleyen deneyimli yarışmacı hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Rabia Bozkuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Temizlik Benim İşim'de 300. bölüm heyecan sürüyor. Ellerindeki marifetleri Türkiye'ye kanıtlamak ve 10 bin lira almak isteyen yarışmacıların rekabetinde hafta ortasına gelindi. Pazartesi günü Gökçe Satılmış ve salı da Melike Bilgin kendisine verilen süre zatrfında evlerini temizleyerek puanlarını aldı. Dün ise sıra Gülnar İmranlı birincilik adına mücadele verdi. Bugün de sıra Rabia'da. Deneyimli yarışmacının performansı da herkes tarafından merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Rabia Bozkuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Rabia Bozkuş kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Rabia Hanım kendisine güvenenleri mahcup etmemek üzere kolları sıvayacak. Yayınlanan fragmanda işinin çok zor olduğu görüldü. Hatta anlık bir dalgınlıkla merdivendne düşiüyordu ancak Kadir Ezildi kurtardı. 35 yaşında. Nevşehirli. Ev işlerine giderek çocuklarını okutup ailesini geçindirmeye çalışıyor.

Temizlik Benim İşim Rabia Bozkuş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.