Temizlik Benim İşim Sedanur Satılmış kimdir? Kaç yaşında ve nereli Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Sedanur Satılmış kimdir? Kaç yaşında ve nereli Instagram hesabı
Televizyon dünyasının en hijyenik yarışması Doya Doya Moda'da yılın son haftası büyük bir rekabete sahne oluyor. Pazartesi günü başlayan maratonda hafta ortası heyecanı yaşanacak ve puanlar verilecek. Günün yarışmacısı ise Sedanur Satılmış oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Sedanur Satılmış kimdir? Kaç yaşında ve nereli Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. işte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlardaki yolculuğunu devam eden Temizlik Benim İşim'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği haftada artık yeni yıl mutluluğu da yaşanırken puan savaşı bir kez daha nefes kesecek. Bugün kendisine verilecek evi 4 saatte temizlemek zorunda olan isim ise Sedanur Satılımş oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Sedanur Satılmış kimdir? Kaç yaşında ve nereli Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Sedanur Satılmış kimdir?

Bugün kendi gününde 10 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verip rakiplerini geçmek isteyen Sedanur Satılmış 23 yaşında. Aslen Sivaslı. Üniversite mezunu. Sakarya Üniversitesi Tarih bölümünü bitirdi. Ayrıca dışarıdan halkla ilişkiler okuyor. Tarih öğretmeni ancak yazılım şirketinde iş geliştirme uzmanlığı yapıyor. Kendisi bekar ve terazi burcu. Fenerbahçeli. Enerjik, pozitif ve disiplinli bir karakteri var. Bunu da yarışmada gösterip birinciliği hedefliyor.

Temizlik Benim İşim Sedanur Satılmış


 

Temizlik Benim İşim Sedanur Satılmış Instagram hesabı

Yılın son haftasındaki üçüncü yarışmacı olan Sedanur Satılmış'ın kendisine ait bir hesabı bulunmaktadır. Burada gündelij yaşamdan fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmaktadır. @nurseda.ss profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.