Temizlik Benim İşim Senanur Şentürk kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Senanur Şentürk kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Hafta finaline bir bölüm kala hünerlerini sergilemek üzere kollarını sıvayacak olan yeni yarışmacı Senanur Şentürk oldu. Güzel yarışmacı hakkında araştırmalar da sıklaştı. Peki, Temizlik Benim İşim Senanur Şentürk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen ve her bölümüyle de telvizyonların tozunu almayı sürdüren Temizlik Benim İşim'de yarışmacıların kıyasıya mücadelesi dördüncü günde de devam ediyor. Pazartesi günü Neslihan ile başlayan hafta salı günü Esma ve çarşamba da Esra puanını almıştı. Bugün de sıra Senanur'a geldi.Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacı hakkındaki araştırmalar da yoğunlaştı. Peki, Temizlik Benim İşim Şentürk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Senanur Şentürk kimdir?

Bugün temizliğini yapacak olan Senanur Şentürk mutfaktaki temizliği ile güne başladı. Kadir Ezildi'nin bilezik sorusuna aldığı yanıt herkesi güldürecek. Ayrıca Senanur'un en yakın arkadaşının sevgilisi ile evlenmesi ünlü sunucu tarafından şokla karşılandı. Henüz 6 aylık evli. 22 yaşında. Kastamonulu.

Temizlik Benim İşim Senanur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.