Temizlik Benim İşim Sinem Gündüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Sinem Gündüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilemeyi sürdüreceği bölümde bugün yarışacak isim Sinem olarak açıklandı. Gözler yeni gün yarışmacısına çevrildi. Peki, Temizlik Benim İşim Sinem kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri hijyen severleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın ikinci günü başlıyor. Beş yarışmacının dünden bu yana devam eden rekabetinde bugün kendisine ayrılan sürede evini temizleyecek isim Sinem oldu. Genç yarışmacı hakkında araştırmalar da başladı. İlk andan beri hakkında birçok araştırma yapılan Sinem Gündüz hakkındaki bilgiler de internette en çok sorgulanan kelimeler arasında yer aldı.Peki, Temizlik Benim İşim Sinem Gündüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim Sinem Gündüz kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacının performansı şimdiden merak konusu. Temizlik konusundaki becerisini milyonlara sergilemek isteyen Sinem Gündüz 24 yaşında. 3.5 yıllık evli. Aslen Erzincan Refahiyeli. 5 kız kardeşi. Ödülü tüp bebek tedavisinde kullanmak istiyor.

Temizlik Benim İşim Sinem Gündüz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.