Temizlik Benim İşim Songül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 10 Haziran Cuma final yarışmacısı

Temizlik Benim İşim Songül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 10 Haziran Cuma final yarışmacısı
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile büyük bir heyecan yaşatan ve hijyeni elden bırakmayan Temizlik Benim İşim'de final günü geldi çattı. Bugün yarışacak olan Songül son güne damga vurarak 10 bin liranın sahibi olmak istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Songül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 10 Haziran Cuma final yarışmacısı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Yarın yayınlanacak olan hafta finali ile sezona nokta koyacak olan Temizlik Benim İşim'de haftanın final günü ekranlara geliyor. Pazartesi başlayan rekabette bugün hünerlerini sergilemek için kendisine verilen eve girecek isim Songül Yıldırım ldu. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede evini en iyi şekilde temizleyerek rakiplerine gözdağı vermek ve rahat bir süreç yaşamak istiyor. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleşiyor ve adını en fazla arananlar arasına yazdırmayı başardı. Peki,  Temizlik Benim İşim Songül kimdir? Songül Yıldırım kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor...


Temizlik Benim İşim Songül kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacının performansı şimdiden merak konusu. Temizlik konusundaki becerisini milyonlara sergilemek isteyen Songül 37 yaşında. Temizlik personeli. Evli ve 3 çcouk annesi. Aslen Malatyalı. Ödülü kazanırsa çocuklarına tablet ve bilgisayar almak istiyor.


Temizlik Benim İşim Songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.