Temizlik Benim İşim Zeynep Kızıltaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Zeynep Kızıltaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hijyenik programı olmaya devam eden Temizlik Benim İşim'de haftanın ortası başlıyor. Birbirinden iddialı beş kadının mücadelesinde bugün yarışacak isim belli oldu. Buna göre Zeynep kendisine verilen sürede en iyi puanı alabilmek adına mücadele verecek. Güzel yarışmacı hakkında da pek çok sorgulama yapılmaya başlandı. Peki, Temizlik Benim İşim Zeynep Kızıltaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri hijyen severleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın üçüncü gün başlıyor. Beş yarışmacının hafta başından bu yana devam eden rekabetinde bugün kendisine ayrılan sürede evini temizleyecek isim Zeynep oldu. Genç yarışmacı, Yıldız ve Seren'in ardından performansı merak konusu. Günün bölüm yarışmacısı hakkında araştırmalar da başladı. İlk andan beri hakkında birçok araştırma yapılan Zeynep hakkındaki bilgiler de internette en çok sorgulanan kelimeler arasında yer aldı.Peki, Temizlik Benim İşim Zeynep Kızıltaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Zeynep Kızıltaş kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacının performansı şimdiden merak konusu. Temizlik konusundaki becerisini milyonlara sergilemek isteyen Zeynep 26 yaşında. Muhasebeci. Aslen Kars Sarıkamışlı.

Temizlik Benim İşim Zeynep

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.