Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 20 Kasım Cuma puan durumu

Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 20 Kasım Cuma puan durumu
FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de bir hafta finali daha geldi çattı. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında yaşanan mücadelede gözler alınacak puanlara çevrildi. Herkes kimin kazanacağını merak ediyor. Çünkü tüm yarışmacılar 0 puanda. Peki, Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 20 Kasım Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Ekranların tozunu alan Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesi günü Gülcan Sevim ile başlayan maraton, salı günü Fadime Yıldırım ve hafta ortasında da Kamile Düzalan ile devam etmişti. Dün da performansını sergileyen isim Hatice Fidan'dı. Bugün ise sıra bir diğer Hatice Hanım'a geldi. Yani Hatice Ferhatoğlu'na. Kendisine verilen sürede evini temizlemek isteyen Hatice Hanım'ın ardından gözler puanlamaya çevrilecek ve en yüksek notu alan birinciliği elde edecek. Peki, Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 20 Kasım Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu?

Pazartesi günü ekranlara gelmeye başlayan programda eğlenceli olduğu kadar gergin anlar da yaşanıyor. Dün gün finalinde yapılan değerlendirmel ve puanlamalar sırasında sinirlenen Kadir Ezildi, bir kez daha her şeyi iptal etti. Bugün kendi vereceği puanlarla birinciyi tayin edecek olan başarılı sunucu, yorumların adaletli yapılmadığı yönündeki görüşünü tekrarladı ve yine insiyatif kullandı. Şu an herkes 0 puanda. Bu sebeple de heyecan daha da doruğa tırmanacak. Kazanan yarışmacı açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


 

Temizlik Benim İşim'de kim yarıştı?

Yarışmada 16 Kasım Pazartesi Gülcan Sevim, 17 Kasım Salı Fadime Yıldırım, 18 Kasım Çarşamba Kamile Düzalan ve 19 Kasım Perşembe Hatice Fidan yarıştı. Bugün ise Hatice Ferhatoğlu marifetlerini gösterecek.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.