Temzilik Benim İşim Gaye Zeren kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temzilik Benim İşim Gaye Zeren kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türk televizyon tarihinin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı günün başlangıcında ilk temizliği yapacak isimler de belli oldu. Buna göre puanlarını alabilmek üzere kollarını sıvayacak isim Gaye olarak açıklandı. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılıyor. Temzilik Benim İşim Gaye kimdir? Kaç yaşında ve nereli

FOX TV'de yayınlanan bölümleri hijyen severleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın ilk gün başlıyor. Beş yarışmacının pazartesiden bu yana devam eden rekabetinde bugün kendisine ayrılan sürede evini temizleyecek isim Yıldız Karabıyık oldu. Deneyimli yarışmacı hakkında araştırmalar da başladı. İlk andan beri hakkında birçok araştırma yapılan Gaye Zeren Hanım hakkındaki bilgiler de internette en çok sorgulanan kelimeler arasında yer aldı.Peki, Temizlik Benim İşim Gaye Zeren kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Gaye kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacının performansı şimdiden merak konusu. Temizlik konusundaki becerisini milyonlara sergilemek isteyen Gaye Zeren 37 yaşında. Temizlik personeli. Evli ve 1 çocuklu. Aslen Kayserili.

Temizlik Benim İşim Gaye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.