Teşkilat 12. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 13. bölüm fragmanı

Teşkilat 12. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 13. bölüm fragmanı
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olmayı başaran ve bu sezona damga vuran TRTR 1'in en güvendiği yapımlardan biri olan Teşkilat, yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden önemli oyuncuları kadrosunda bulunduran dizide bugün yaşanacaklar herkesi sabırsızlandırıyor. Pazar akşamlarının söz sahiplerinden biri olan Teşkilat sabırsızlıkla izlenmek isteniyor. Teşkilat 12. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olmayı ilk günden başaran ve grafiğini giderek yükselten Teşkilat, TRT 1 ekranlarındaki yolculuğuna devam ediyor. Güçlü senaryosu ile Türkiye'nin ne kadar kudretli ve güçlü bir ülke olduğunu, aynı zamanda da birçok sorunla boğuştuğunu ele alan yapımda yeni haftanın neler gietireceği merak konusu. Nefes kesen sahnelerin yaşandığı, aşkın eksik olmadığı ve ilgiyle izlenecek bir bölüm daha seyircileri bekliyor. Teşkilat 12. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de dizi hakkındaki youmlarınızı yazabilirsiniz.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta'nın baş rollerinde oynadığı dizi her hafta sosyal medyanın da gündemine oturuyor. Yapım trend listelerine girmeyi başarırken ekibin paylaştığı videolar, mesajlar ve fotoğraflar da binlerce etkileşim elde ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşiklat dizisi, Tims&B yapım şirketi imzasını taşıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını konu alıyor.


Teşkilat 12. bölüm özeti

Leyal’in ölümünün ardından kurulan tuzakta kurtulduğunu düşünen Fadi, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek ister ancak vücudundaki zehir de etkisini göstermeye başlayınca hayatının tehlikede olduğunu anlar. Fadi’nin zehirlenmesiyle görevlerini tamamladıklarını düşünen ekip ülkeye dönmeye hazırlanırken bir başka haber onları adeta şok eder! Üstelik deşifre olma tehlikeleri baş gösterir. Hakkı ve Pınar, yeni bir plan ile tehlikeyi ortadan kaldırmak üzere harekete geçer. Ceren ise  ekibi deşifre etmek için çalışmaya devam ederken Yağmur’a ulaşır. Zehra’yı deşifre etmek için kızı Yağmur’u kullanmaya karar verir. Bu sırada Uzay, Amir ve Fadi arasındaki görüşme kayıtlarını incelerken önemli bilgilere ulaşır ve Türkiye’ye karşı  büyük bir saldırı planlandığı anlaşılır. Saldırı planında Fadi’nin imzası vardır ve saldırıyı durdurabilecek tek kişi de yine Fadi’dir! Bu gelişme, Fadi’nin ölümünü de büyük bir sorun haline getirir! Fadi ise canının derdindedir ve çok gizli bir binadadır! Ekip, binaya sızmak için akıllara durgunluk veren yeni bir plan yapar!


 

Teşkilat 12. bölüm full tek parça HD izle


Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Teşkilat 12. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Teşkilat 12. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Teşkilat 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Teşkilat 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.