Teşkilat 14. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 15. bölüm fragmanı

Teşkilat 14. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 15. bölüm fragmanı
Bu sezon yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitlemeyi başaran ve büyük bir kitle oluşturan Teşkilat yine seyircileriyle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana pazar akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan ve her bölümü ilgiyle seyredilen dizide bugün yaşanacaklar da sabırsızlıkla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Geride kalan bölümün ardından gözler bugüne çevrildi. Teşkilat 14. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olmayı ilk günden başaran ve grafiğini giderek yükselten Teşkilat, TRT 1 ekranlarındaki yolculuğuna devam ediyor. Güçlü senaryosu ile Türkiye'nin ne kadar kudretli ve güçlü bir ülke olduğunu, aynı zamanda da birçok sorunla boğuştuğunu ele alan yapımda yeni haftanın neler gietireceği merak konusu. Nefes kesen sahnelerin yaşandığı, aşkın eksik olmadığı ve ilgiyle izlenecek bir bölüm daha seyircileri bekliyor. Teşkilat 14. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de dizi hakkındaki youmlarınızı yazabilirsiniz.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta'nın baş rollerinde oynadığı dizi her hafta sosyal medyanın da gündemine oturuyor. Yapım trend listelerine girmeyi başarırken ekibin paylaştığı videolar, mesajlar ve fotoğraflar da binlerce etkileşim elde ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşiklat dizisi, Tims&B yapım şirketi imzasını taşıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını konu alıyor.


Teşkilat 14. bölüm özeti

Fadi, içinde olduğu aracın kaza yapmasının ardından fırsattan istifade ederek kaçmaya çalışır. Kazanın ardından çıkan çatışmada araçta sıkışan Pınar’ın hayatı tehlikededir. Serdar, peşinde olduğu teröristin uçağı kaçırmasının ardından büyük saldırı planının uçakla gerçekleşeceğini anlar. Uçakta bomba bulunduğunu tespit etmesi üzerine saldırıya engel olmak için harekete geçer. Fadi’nin kaçtığı ve Serdar’ın içinde olduğu uçağın kaçırıldığı bilgisi karargâha ulaşınca ekip teyakkuza geçer. Bombayı etkisiz hale getirmek için zamana karşı bir yarışın içine giren Serdar, saldırganların uçakta bir istihbaratçı olduğunu öğrenmesiyle köşeye sıkışır. Ceren saldırı planının bir parçası olarak yürüttüğü faaliyetlerine devam ederken, onu takip eden ekip bir başka saldırının planlandığını öğrenir.


 

Teşkilat 15. bölüm full tek parça HD izle


Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Teşkilat 13. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Teşkilat 15. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Teşkilat 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Teşkilat 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.