Tokyo öldü mü? La Casa De Papel Tokyo kimdir gerçek adı ne

Tokyo öldü mü? La Casa De Papel Tokyo kimdir gerçek adı ne
Dünyanın en çok seyredilen dizi ve film platformu Netflix'te dün 5. sezonu yayınlanan La Casa De Papel yine ilgiyle izlenildi. İlk günden büyük bir rağbet gören yapımda neler yaşanacağı merak konusuydu. Profesör ekibiyle birlikte kritik bir süreçteydi ve mücadelesinde anlık kararlar vermek zorundaydı. Yayınlanan beş bölümün finalinde Tokyo'nun durumu merak konusu oldu. Tokyo öldü mü? La Casa De Papel Tokyo kimdir gerçek adı ne? Detaylar haberimizde yer alıyor.

İspanya'da yayınlandığı bölümlerle adından söz ettiren ve daha sonra dünyaya açılan La Casa De Papel 4. sezonunun ardından sabırsızlıkla bekleniyordu. Bu kez beş bölümlük iki farklı tarihte yayınlanan dizi yine büyük bir ilgi gördü. Profesör son olarak yakalanmış ancak bu durumdan dahi kurtularak Alicia'yı kendisine çekmeyi başarmıştı. Bu andan itibaren ekibini komuta etmeye de başlamıştı. Ordunun intihar timi olarak adlandırılan özel ekibinin girdiği merkez bankasında çetin çatışmalar yaşandı. Bu sırada herkes Tokyo'nun başına gelenleri merak ederek araştırmaya başladı. Kurşunların hedefi olan ve bombayı patlatan Tokyo'nun dizideki geleceği öğrenilmek isteniyor. Tokyo öldü mü? La Casa De Papel Tokyo kimdir gerçek adı ne? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Tokyo öldü mü?

Türkiye'de binlerce izleyicisi bulunan La Casa De Papel'in yeni sezonu dünden bu yana gördüğü ilgiyle Netflix'te ilk sıraya oturdu. Profesör ile birlikte ekibi kendilerine doğru gelen ordu tehlikesinin üstesinden gelebilmek adına mücadeleye başladı. Raquel komutasında bankada örgütlenen ekibin kaybedecek zamanı yoktur. Altınların eritişmesi ve bankadan çıkılması gerekmektedir. Yaşanan zorluklarla bilrikte zaman zaman sekteye uğrasa da en ufak bir şüpheye mahal vermeden her zorluğu aşmanın yolların arar. Ancak bu kez profesörün ekibi büyük zarar görür. Önce rehineler isyan çıkartarak aldıkları silahlarla ekibe karşı savaş açar ardından da ordunun ekibi bankaya girer. Savaşın devam ettiği mutfakta kalan Denver, aşığı Manila ve Tokyo savaşmaya devam eder. Bu sırada düzenlenen şaşırtma taktiği Tokyo'yu kurşunların hedefi yapar. Kilere yönlenip iki kişiyi vurduktan sonra geri dönerken keskin nişancılar tarafından vurulur. Daha önce Nairobi Gandia'nın silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetmişti. Ancak Tokyo çok daha fazlasını alarak yerde kaldı. Denver onu hayatta tutmayı başardı. Bu andan sonra Manila ile birlikte asansör boşluğundan kaçması gerekiyordu. Tokyo gelemedi. Onu her ne kadar bırakmak istemese de bunu yapmak zorundaydı. Yine de sonuna kadar karşı koyduğu askerlere karşı dimdikbir duruş gösterir. Bu esnada Rio alt kattan matkapla deldiği duvardan Tokyo'yu kaçırmak ister ancak başarılı olamaz. Zamanı yoktur. Yediği kurşunlardan sonra yere yığılı şekilde kalan Tokyo'nun üzerinde cephnanelik gibi bir bomba kümesi vardır. Gandia tam son kurşunu sıkmaya geldiğinde bombalar patları. Tokyo'nun hayatta kalması beklenmiyor. Ancak bu dizide çok sürpriz de yaşandı. İzleyiciler de dünden bu yana kendisinin durumunu öğrenmek istiyordu. La Casa De Papel'in yeni bölümleri 3 Aralık'ta yayınlanacak.


tokyo öldü mü


La Casa De Papel Tokyo Ursula Corbero kimdir?

Ursula Corbero, 11 Ağustos 1989 tarihinde İspanya’nın Barcelona kentinde doğdu. Corbero, çocukluk yıllarındayken reklam filmlerinde oynamaya başladı. Daha sonra henüz 13 yaşındayken bir televizyon dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine adım attı. Ursula Corbero 2008 yılına gelindiğinde Física o Química isimli dizide hayat verdiği Ruth Gomez karakteriyle İspanya’da tanınırlığını artırdı. Başarılı oyuncu 2015 yılında komedi türündeki Cómo Sobrevivir a una Despedida isimli filmde başrol olarak rol aldı. Ancak Ursula Corbero'nun oyunculuk hayatındaki en büyük çıkışı önce Antena 3 kanalında yayınlanan ve bir sezon sonra Netflix’te yayınlanarak dünya çapında bir kitleye ulaşan La Casa de Papel dizisindeki karakteri Tokyo ile yaşadı. Corbero'nun, Najwa Nimri, Alba Flores, Alvaro Morte gibi isimlerle birlikte rol aldığı dizinin sevilmesinin ardından devam ettirilmesine karar verildi ve güzel oyuncu 4.sezonun sonuna kadar dizide kaldı. İzleyiciler tarafından heyecanla beklenen 5 sezonun ise ilk bölümleri yayınlandı. Dizideki karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan ve dünya çapında takipçi kitlesi olan oyuncu aynı zamanda modelliğe de devam ediyor. Ursula Corbero 2016 yılından beri Chino Darín ile birlikte. Ünlü oyuncunun Arjantinli sevgilisi Chino Darín de kendisi gibi oyuncu.

tokyo öldü mü la casa de papel
 

La Casa De Papel hakkında

La Casa De Papel Álex Pina tarafından İspanya'daki Antena 3 kanalı için yaratılan bir soygun dizisi. 2 parça halinde yayınlanan tek sezonluk bir dizidir. 2 Mayıs 2017'de ilk kez yayınlanmış, 23 Kasım 2017'de sona ermiştir. Úrsula Corberó, Paco Tous ve Alba Flores gibi oyuncular oynamaktadır. İki sezondan oluşan dizinin ilk sezonunun süreleri yeniden düzenlenerek 9 bölümden 13 bölüme çıkartılmıştır ve 25 Aralık 2017'de Netflix'e eklenmiştir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.