Trabzonspor Galatasaray maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle 12 Eylül 2021 Pazar

Trabzonspor Galatasaray maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle 12 Eylül 2021 Pazar
Süper Lig'de gösterdiği performansla 3'te 3 yapan ve taraftarlarını bu sezon şampiyonluğa inandıran Trabzonspor, haftanın maçında Galatasaray'ı ağırlıyor. Dev maçta rakibini yenerek sahadan galibiyetle ayrılıp ilerleyen haftalara umutla bakmak isteyen Fırtına, Hamsik, B. Peres, Cornelius, Bakasetas ve Nwakaeme'nin performanslarına güveniyor. Dİğer yandan Abdülkadir Ömür'ün dönüşü sonrasındaki performansı da belirleyici rol oynayacak. Deplasmana gelen sarı kırmızılılarda ise eksikler göze çarpıyor. Cezalı Ma

Süper Lig'de gösterdiği performansla 3'te 3 yapan ve taraftarlarını bu sezon şampiyonluğa inandıran Trabzonspor, haftanın maçında Galatasaray'ı ağırlıyor. Dev maçta rakibini yenerek sahadan galibiyetle ayrılıp ilerleyen haftalara umutla bakmak isteyen Fırtına, Hamsik, B. Peres, Cornelius, Bakasetas ve Nwakaeme'nin performanslarına güveniyor. Dİğer yandan Abdülkadir Ömür'ün dönüşü sonrasındaki performansı da belirleyici rol oynayacak. Deplasmana gelen sarı kırmızılılarda ise eksikler göze çarpıyor. Cezalı Marcao'nun yanı sıra sakat Feghouli ve Boey'in oynayamayacak olmaları teknik heyeti biraz üzse de tek hedef 3 puanı alıp İstanbul'a dönmek. Heyecanı ve tansiyonu yüksek bir mücadele futbol severleri bekliyor. Milyonlarca taraftar da yayın bilgilerini merak ederek araştırıyor. Trabzonspor Galatasaray maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Trabzonspor Galatasaray saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.
 


Trabzonspor Galatasaray Hatayspor maçı öncesi OPTA verileri

  • Geçen sezon Galatasaray'ı konuk ettiği Süper Lig maçını 2-0 kaybeden Trabzonspor, 2011/12'den bu yana sarı-kırmızılı ekipten üst üste iki iç saha yenilgisi almıyor.
  • Trabzonspor'a rakip olduğu son 10 Süper Lig maçının üçünü kazanabilen Galatasaray (2B 5M), bu galibiyetlerin üçünü de 2+ gol sevinci yaşadığı üç karşılaşmada aldı.
  • Bu sezon çıktığı üç Süper Lig maçını da kazanan Trabzonspor, lig tarihinde sadece 2004/05'e dörtte dört yaparak başlayabildi.
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının birini kazanabilen Trabzonspor (1B 5M), tek galibiyetini son karşılaşmada Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederek aldı.
  • Süper Lig'in ilk üç haftasında Galatasaray'dan (16) daha fazla isabetli şut çeken tek takım Trabzonspor (19). Aynı süreçte bordo-mavililerden daha fazla gol beklentisi (6.63 xG) ve net gol pozisyonu (10) yakalayan tek ekip ise sarı-kırmızılılar (7.16 xG & 13 net gol pozisyonu).
  • Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanlarında attığı son 10 golün dokuzu ikinci yarılarda gelirken, ilk 45 dakikalardaki tek golü geçen sezon Arda Turan kaydetti.
  • Süper Lig'de çıktığı son dört maçta da en az bir golde pay sahibi olan Anastasios Bakasetas (2 gol & 3 asist), Türkiye kariyerinin en uzun serisini sürdürmek için sahaya çıkıyor.
  • Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın Süper Lig kariyerinde en fazla gol yediği iki rakibinden biri Trabzonspor (24; diğeri Kasımpaşa).
  • Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray'dan (9) daha fazla Süper Lig maçında mağlup olduğu tek rakibi Fenerbahçe (11).
  • Galatasaray'ın başında Trabzonspor'a konuk olduğu 11 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fatih Terim (6G 4B), tek mağlubiyetini Eylül 2018'de aldı (0-4).



 

Trabzonspor Galatasaray muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Vitor Hugo, Edgar Ie, İsmail Köybaşı (Trondsen), Bruno Peres, Berat Özdemir, Bakasetas, Marek Hamsik, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Cornelius

Galatasaray: Muslera, Patrick van Aanholt, Nelsson, Christian Luyindama, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı, Morutan, Berkan Kutlu, Cicaldau, Diagne

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.