Trabzonspor Roma Avrupa Konferans Ligi maçı canlı izle | ATV Canlı izle

Trabzonspor Roma Avrupa Konferans Ligi maçı canlı izle | ATV Canlı izle
Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Trabzonspor, Molde sonrası eşleştiği İtalyan devi Roma ile kozlarını Trabzon'da paylaşıyor. Lige 5 gollü bir başlangıç yapan ve evindeki karşılaşmayı da kazanarak ikinci maç için avantaj sağlamak isteyen Fırtına yine taraftarının da desteğini alacak. Abdullah Avcı ve öğrencilerinin Karadeniz fırtınası estirmesi beklenen mücadele için milyonlarca taraftar ve futbol sever de ekran karşısına geçmek için sabırsız. Peki, Trabzonspor Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda c

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Trabzonspor, Molde sonrası eşleştiği İtalyan devi Roma ile kozlarını Trabzon'da paylaşıyor. Lige 5 gollü bir başlangıç yapan ve evindeki karşılaşmayı da kazanarak ikinci maç için avantaj sağlamak isteyen Fırtına yine taraftarının da desteğini alacak. Abdullah Avcı ve öğrencilerinin Karadeniz fırtınası estirmesi beklenen mücadele için milyonlarca taraftar ve futbol sever de ekran karşısına geçmek için sabırsız. Peki, Trabzonspor Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar... Sizler de karşılaşmaya yönelik yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Trabzonspor AS Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak ve iki güçlü takımı karşı karşıya getirecek AS Roma maçı saat 20.30'da başlayacak ve ATV'den canlı yayınlanacak. Dilediğiniz yayın kalitesinde mücadeleyi takip edebilir ve bu heyecanı yaşayabilirsiniz.


djaniny trabzonspor



Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan; Serkan, Edgar le, Vitor Hugo, Bruno Peres; Bakasetas, Berat Özdemir, Hamsik; Gervinho, Djaniny, Nwakaeme

Roma: Patricio; Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina; Veretout, Cristante; Zaniolo, Mkhitaryan, El Shaarawy; Shomurodov.


djaniny gol sevinci


Gözler süper 5'lide

Trabzonspor'un hücum hattı artık Roma'yı bekliyor... Pazartesi günü Yeni Malatyaspor'u dağıtan Hamsik, Gervinho, Bakasetas, Nwakaeme ve Djaniny 5'lisi, İtalyan devine karşı da benzer bir performans göstererek rövanş öncesinde avantajı Fırtına'ya getirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da böylesine kritik maçta hücum kozlarına oldukça güveniyor. Cornelius'u da dev sınavda hamle oyuncusu olarak kullanmayı planlayan Avcı'nın, Koita'nın da dönüşüyle tercih opsiyonunun artmasıyla her skora göre farklı planlar hazırladığı da gelen haberler arasında.


marek hamsik trabzonspor


138. maçına çıkıyor

Bordo Mavili ekip, Roma karşısında Avrupa kupalarındaki 138. maçını oynayacak. Trabzonspor, geride kalan 137 maçta 50 galibiyet, 36 beraberlik ve 51 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 176 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 188 gol gördü.


tony nwakaeme


Trabzonspor'un Avrupa serüveni

Karadeniz ekibi, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 28, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi’nde 87, Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda 12, UEFA Intertoto Kupası’nda 8 maç ve UEFA Konferans Ligi’nde de 2 maç oynadı.


anastasios bakasetas trabzonspor


Kupa canavarı Mourinho

Jose Mourinho kariyerinin son döneminde düşüş yaşasa da kupalara doymayan bir isim... 58 yaşındaki Portekizli hoca 21 yıllık kariyerinde 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere tam 33 kupa kazandı, futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı.


Servet harcadılar!

Ligdeki son zaferini 2001 yılında kazanan Sarı-Kırmızılılar 20 yıllık hasreti sonlandırmak adına takımın başına Jose Mourinho'yu getirdi. Kadroda önemli değişikliklere giden Çizme ekibi transfere şu an için 97.75 milyon Euro harcadı. Bu sezonun ilk resmi maçına bu akşam Trabzonspor karşısında çıkacak olan Roma daha önce oynadığı 8 hazırlık karşılaşmasında yenilgi yüzü görmedi. Montecatini'yi 10-0, Ternana'yı 2-0, Triestina'yı 1-0, Debrecen'i 5-2, Belenenses'i 3-1, Raja'yı 5-0'la geçen İtalyan devi, Porto ile 1-1, Sevilla'yla da golsüz berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.