Uyanış: Büyük Selçuklu 21. bölüm Youtube ve tek parça izle | 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Uyanış: Büyük Selçuklu 21. bölüm Youtube ve tek parça izle | 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin son senelerdeki dönem dizileri arasına eklenen ve yayın hayatındaki kısa süreye rağmen önemli izlenme oranları elde eden Uyanış: Büyük Selçuklu yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla tarihe ışık tutan yapım yine ilgiyle izlenecek. Uyanış: Büyük Selçuklu 21. bölüm Youtube ve tek parça izles seçenekleri burada yer alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid'in yanısıra birçok tarihi yapım ile izleyicilerin karşısına çıkan TRT1'de Uyanış: Büyük Selçuklu 21. bölümüyle yayınlandı. Dizinin izleyicileri de ilk günden itibaren destekledikleri yapım için yeniden izlemek veya kaçırdılarsa seyretmek adına birçok sorgulama ile araştırmalarda bulunuyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 21. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 21. bölüm özeti

Melikşah’ın kardeşi Melik Tekiş, taht şehri olan Isfahan’a gelmişti. Melikşah’ın huzuruna çıkmış ve Melikşah’a herkesten sakladığı gizli oğlunun kim olduğunu sormuştu. Sarayda yeni bir fitne ateşinin yanmasına sebep olacak olan Tekiş’in yeni hamlesi ne olacaktır? Melik Tekiş’in ortaya attığı bu tehlikeli iddia neticesinde Tapar’ın aklına şüphe tohumları atılmıştı. Ana hasreti yeniden alevlenen Tapar ne yapacaktır? Melikşah, Kuvel Kalesi’nin fethi için ordusunu güçlendirmek adına harekete geçmiş, Zübeyde’nin önerisiyle Berkyaruk’tan çelik kervanı getirtilmesini kararlaştırmıştı. Ne var ki; Zübeyde’nin getirttiği çelik kervanı, Terken’in emriyle Tacülmülk’ün Sabbah’la birlik olup oynadığı tehlikeli bir oyunla basılmış; Selçuklu için son derece mühim olan çelikler ve yapımı uzun zaman alan mancınık yayları da Batıni ve Haçlı ittifakının eline geçmişti. Selçuklu’yu zor duruma düşürdüğünü anlayan Terken, Tacülmülk’e mancınık yaylarını geri getirmesi için emir verecektir. Bu durum Tacülmülk ile Sabbah’ın tehlikeli ortaklığını hangi yönde etkileyecektir? Tacülmülk mancınık yaylarını geri getirmeyi başarabilecek midir? Getirttiği çelik kervanının saldırıya uğramasında Tacülmülk’ten şüphelenecek olan Zübeyde ne yapacaktır? Bâtıni casusu olan Efruz’un zehirlemesiyle İlteber, Turna’nın isteneceği gün ölmüştü. İlteber’in ölümü ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecektir? Şelemzar’daki dengeler alt üst olacak mıdır? Turna, İlteber’in ölümünü fırsat bilip başına üşüşecek olan alacaklılardan nasıl kurtulacaktır? Faysal, Turna’yı zora sokup gözden düşürmek için ne gibi faaliyetlere girişecektir? Sencer, İlteber’in ölümünden sonra karışıklığa sürüklenecek olan Şelemzar’ın asayişini sağlamayı başarabilecek midir? Kendisini öldürmeye tevessül eden Haçlıların elinden kurtaran Melikşah’tan etkilenen Kont Albert, Hıristiyan dünyasının kendisine sırt çevirdiğinin farkına varacaktır. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak olan Kont Albert, Melikşah’a yardım edecek midir? Konstantinopolis tarafından binlerce kişilik orduyla desteklenen İzakyos, Selçuklu topraklarında ne gibi yıkıcı faaliyetlere girişecektir? Selçuklu’yu karıştırmak için İzakyos’tan asker desteği alacak olan Markus’un bugüne kadarki en cüretkâr hamlesi ne olacaktır?


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 21. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Uyanış: Büyük Selçuklu 21. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Uyanış: Büyük Selçuklu'nun 21. bölümünü TRT.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

 

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün


güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1.com.tr ve TRT Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.