Uyanış: Büyük Selçuklu 35. bölüm Youtube ve tek parça izle | Uyanış 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Uyanış: Büyük Selçuklu 35. bölüm Youtube ve tek parça izle | Uyanış 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı
TRT 1'in bu sezona damga vuran dizilerinden biri olmayı başaran ve pazartesi akşamlarında birçok yapımın önüne geçmeyi sürdüren Uyanış: Büyük Selçuklu 35. bölüm ile ekranlardaki yerini alıyor. Tarihi ele alan senaryosu ve üçlü kadrosuyla adından söz ettirmeyi başaran yapımda yaşanacaklar merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 35. bölüm Youtube ve tek parça izle seçenekleriyle karşınzdayız. Uyanış: Büyük Selçuklu 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyo

Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid'in yanısıra birçok tarihi yapım ile izleyicilerin karşısına çıkan TRT1'de Uyanış: Büyük Selçuklu 35. bölümüyle yayınlandı. Dizinin izleyicileri de ilk günden itibaren destekledikleri yapım için yeniden izlemek veya kaçırdılarsa seyretmek adına birçok sorgulama ile araştırmalarda bulunuyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 35. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 35. bölüm özeti

Sabbah ve Mitras, Baturalp ve Başulu ile birlikte Sencer ve Tapar’ı da tuzağa düşürmüştür. Selçuklulara altın darbeyi sonunda vurabileceklerini düşünen Sabbah ve Mitras, karşılarında birden Melikşah’ı bulmuştur. İki taraf arasında yaşanacak mücadele sonucunda taraflar önemli bir yara alacaktır. Melikşah, sonunda Sabbah ve Mitras’ı ortadan kaldırmayı başarabilecek midir? Başulu’yu Kıpçak Diyarı’na götürmeye kararlı olan Baturalp, yaşadığı bu tuzak sonucunda kardeşiyle birlikte gitmekte hala ısrarcı olacak mıdır? Melikşah ile Baturalp arasındaki yüzleşmede neler yaşanacaktır? Melikşah’ın Başulu’ya karşı olan duyguları, saraydaki düzeni nasıl etkileyecektir? Batıniler’e karşı büyük bir savaş açan Selçuklular’ın hamleleri, Sabbah’ı nasıl etkileyecektir? Kuvel Kalesi fethini durdurmak için elinden geleni yapan Sabbah ile Mitras’ın Melikşah’a karşı olan mücadelelerinde hangi taraf galip gelecektir? Takipleri sonucunda Terken’in Karahanlı askerlerini çağırttığını öğrenen ve Terken ile Tacülmülk’ü hiç beklemedikleri anda yakalayan Zübeyde Hatun, bu durumu Melikşah’a iletecektir. Melikşah, Terken ile Tacülmülk’ün bu gizli planı karşısında nasıl bir karar alacaktır? Kuvel Kalesi fethinin ardından son bir görev için Nizamülmülk’le yola koyulmayı planlayan Melikşah’ın geçmişe, atalarına dair duyacakları yepyeni bir sayfa açacaktır.


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 35. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Uyanış: Büyük Selçuklu 35. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Uyanış: Büyük Selçuklu'nun 30. bölümünü TRT.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

 

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün


güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1.com.tr ve TRT Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.