Ve geri döndüler! Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar ve Semra Sancaktar kimdir?

Ve geri döndüler! Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar ve Semra Sancaktar kimdir?
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Cuma günü elenen Şeyma Güvenbaş ve kayınvalidesinin yerine gelecek isim merakla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanda bu yarışmacı belli oldu. Daha önce çeyrek altın ve beş bilezik kazanan Gizem Sancaktar ve kayınvalidesi Semra Sancaktar yeniden zorlu maratona katılarak birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar ve Semra Sancaktar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının en çok sevilen gelin ve kayınvalide yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir haftası daha başlıyor. Seda Sayan ile yeni bir sayfa açacak olan yarışmanın bu haftaki gelin ve kayınvalidesi de merak konusuydu. Bilindiği üzere Şeyma Güvenbaş ve kayınvalidesi Fatma Hanım cuma günü elenerek hayallerine veda etmişti. Bugün yayınlanacak olan 611. bölüm fragmanında ise Gizem Sanckatar ile kayınvalidesi Semra Sancaktar'ın yeniden yarışa girdikleri görüldü. Peki, Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar ve Semra Sancaktar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?

Bir hafta boyunca rakibeleri Zeynep, Özlem ve Aysun'a karşı gireceği yarıştan galip olarak ayrılmak ve hem gün sonlarında çeyrek altın hem de finalde beş altın bilezik kazanmak isteyen Gizem Sancaktar 27 yaşında. Aslen Ankaralı. 1.5 yıldır Servet Saltuk Sancaktar ile evli. Kedi ve köpeği var. Çok neşeli, sürekli gülen ancak haksızlığa gelemeyen bir yapısı var. Pozitif yaklaşımı seven güzel gelin istemediği durumlardan sinirlenebileceğini ifade ediyor. Kitap okumayı ve rap müziği çok seviyor. Bu sebeple de hızlı konuşuyor. Rakibelerinin bu konuda kendisinden çekeceği var. Akrep burcu olan güzel gelinin hedefi yarışmda uzun süre kalabilmek.

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Instagram hesabı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Gizem Sancaktar'ın kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @gizemmsancaktar adresinden takip edebilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Semra Sancaktar kimdir?

Bir hafta boyunca rakibelerine karşı gelinini koruyacak, ona eşlik edecek ve puanlarını da yüksek tutmaya çalışacak olan Semra Hanım 57 yaşında. İkiz kız çocukları ve bir de oğlu var. Aslen Çorumlu. 42 senelik evli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.