Yaralı Kalbim – Geet 10. Bölüm İzle 12 Şubat Cuma | Yaralı Kalbim 10. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 10. Bölüm İzle 12 Şubat Cuma | Yaralı Kalbim 10. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayın hayatına yeni başlamasına rağmen çok sevilen ve her bölümü ile de binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen dizisi Yaralı Kalbim izleyicisiyle buluşuyor. Haftnaın her günü yayınlanan Hint yapımı bugünde yine ilgiyle izlenerek takip edilecek. Yaralı Kalbim 10. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 3 Şubat Çarşamba günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 10. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


Yaralı Kalbim 10. bölüm özeti

Geet sonunda herkesin içinde onu ve bebeğini öldürmeye çalışan Brij ve Daarji’ye meydan okur. Geet eve ulaşırken ailesi onun hayatta olduğuna şaşırır. (Çünkü Brij onu kesmeye çalışırken Darji ondan işini çabuk bitirmesini istiyor. Mahinder’in Geet’ten kaçmasını isteyen geriye dönüş sahnesi gösterilir) Tüm aile ve komşular  evin önünde bu manzaraya şahit olmuşlar. Kalabalık arasında fısıldaşmalar başlar. Rano Geet’e mahcup bir şekilde bana anne diyebilecek misin diye sorar. Geet, Darji’nin Rano’yu bebek konusunda nasıl sıkıştırdığını hatırlıyor ve kılıçlarla savaştığı gibi şimdi de ailesiyle savaşmaya hazır olduğunu söyler. Etrafta çok fazla insanın olduğunu fark eden Darji Geet’in eve gelerek konuşmasını ister. Geet konuşulanlardan utanıyor musun diye sorar. Darji aile meselelerinin evde konuşulması gerektiğini söyleyince Geet lafı gediğine sokarak torunum olduğunu hatırladın demek diye dalga geçer ve dışarıda konuşacağını söyler.

Geet erkek kardeşinin onu öldürmeye çalıştığını ve kimsenin bir şey yapmadığını haykırır. Brij ondan eve girmesini ister ve tehdit eder. Geet girmezsem beni öldürür müsün ya da boğazımı kesip gömer misin diye bağırır. Arka planda bazı kişiler Brij’in Geet’i neden öldürmeye çalıştığını sorgular. Geet Brij’e cesareti varsa onu herkesin içinde öldürmesini ister. Brij sınırları aştığını söylerken Geet ailesine döner ve beni kurtarmak için hiç bir şey yapmadınız diyerek onları suçlar. Ailesine istedikleri her şeyi yaptığını, istemediği halde 3 gün içinde düğüne razı olduğunu, evlilikten bir gün sonra eşinin onu terk ettiğini söyler ve bütün bunlarda onun bir suçu olup olmadığını sorar.  Geet’in evlendiğini öğrenen kalabalık şok olurken Geet şimdi benim ve bebeğimin suçu ne diye konuşmasını sürdürür. Kalabalık bir kere daha şok olur. Darji kalabalıktan birine konuşmalarına devam ederlerse kötü yüzümü göreceksiniz diye tehdit eder. Mahinder dayanamaz ve Darji’den gerçeği söylemesini ister. Neden Geet için hata yaptığını itiraf etmediğini sorar. Brij dayanamaz ve her şeyi doğru yaptığını söyler. Bu tip kızların yaşamaya hakkı olmadığını ve Çanni’yi de bu yüzden öldürdüğünü itiraf eder. Ardından Geet’i itekleyip yere düşürür. Onun yerinin ayaklarının altı olduğunu söyler. Geet ayağa kalkar ve Brij’i itekler. Ona kardeş olarak adlandırmayı hak etmediğini söyler. Brij hamle yapmak isterken polisin sirenleri duyulur. Polis Çanni’yi öldürme ve Geet’i öldirmeye teşebbüsten Brij’i tutuklamaya geldiklerini söyler. Brij kanıt olup olmadığını sorar. Polis kan izleri olduğunu söyler ve Brij’i sürükleyerek götürür. Çanni’nin annesi onu lanetler. Darji bundan sonra Geet için evlerinin kapalı olduğunu söylerken Geet de Darji benim için bir hiç der ve eve girmeyeceğini söyler. Rano öyle demekle olmaz derken Geet ailesinin de onun yanında yer almadıklarını bu yüzden onları da görmek istemediğini söyler. Yaralı Kalbim 12 Şubat Özeti sona erdi.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum