Yaralı Kalbim – Geet 17. Bölüm İzle 20 Şubat Cumartesi | Yaralı Kalbim 17. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 17. Bölüm İzle 20 Şubat Cumartesi | Yaralı Kalbim 17. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin sevilerek izlenmeye başlayan ve kısa sürede de adını binlere duyuran Yaralı Kalbim'de yeni bir gün daha başlıyor. Ekranlara geldiği günden bu yana ilgiyle takip edilen yapımda bugün neler yaşanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yaralı Kalbim 17. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim – Geet 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 3 Şubat Çarşamba günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 17. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


Yaralı Kalbim 17. bölüm özeti

Maan ile Geet bu sefer esnaf lokantası diyeceğimiz bir yere gelirler. Maan sevmediği halde acı biber yer arından bhangra denen dansı eder. Maan bütün bunları nasıl yaptığına inanamıyor. Lokantadan çıkıp arabasına koşar adımlarla giden Maan Get’i gülerken görür ve sarhoş musun diye sorar. Geet biraz daha güler ve arabada otururlarsa hiç bir yere gidemeyeceklerini söyler. Maan ne demek istiyorsun diye sorar. Dışarı çıkınca anlarsın diye cevaplar Geet. Maan dışarı çıktığında lastiklerin çalındığını fark eder. Geet hani her şeyi bilirdin diye dalga geçer. Maan senin yüzünden diye çıkışır. Seninle ne zaman birlikte olsam başım belaya giriyor diye konuşur. Maan nasıl eve gideceklerini sorar. Geet yürüyerek gideceklerini belirtir. Tam bu sırada fırtına çıkar. Maan arabaya geri dönerken Get dışarı çıkar ve yağmurun tadını çıkarır. Get Maan’ı dışarı çağırır ve zevk almasını ister. Maan yağmurdan nefret ettiğini söylerken Get neden her şeyin kötü yönlerini aldığını sorar. Gül varsa dikeni de vardır diye devam eder. Mutlu olmanın yolu küçük ayrıntılardadır diyerek Maan’a ders verir adeta. Mutluluğun kapısını sıkı sıkı kapattığını ve sanki büyük bir haber beklediğini dile getirir. Maan bir şey beklemediğini söyler. Geet beklemenin güzel bir şey olduğunu, soğuğun ardından sıcak bir çayı beklemek gibi. Maan arabadan çıkar ve Get’in omzuna dokunur. Get Dev ile yaşadığı anılarını hatırlar. Yağmur fırtınası sırasında Dev elini Get’in omzuna atmış ve romantik anlar yaşamışlardı. Maan ona sarılır. Get aniden uzaklaşır ve eve gitmeleri gerektiğini söyler. Maan Dev’in haklı olduğunu Get’in onu değiştirdiğini düşünür. Ertesi gün Karuna binasında Bay Kobra Maan’ın nerede kaldığını sorar. Get yakında geleceğini söylerken Adi Get’i kenara çeker ve Maan bir adının da dakik olduğunu söyler. Maan gelmediyse büyük bir olayın yaşanmış olduğundan bahseder. Get Maan’ın ona sarıldığını hatırlar. Maan bardağa sütü koyarken Get’i düşünüyor. Dev onunla konuşurken hiç bir şey duymuyor. Ta ki sekreter kelimesini işitene kadar. Dev bunun farkına varır ancak Maan işe geç kaldığını söyler ve ayrılır. Yaralı Kalbim 17. bölüm özeti sona erdi.



Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum