Yaralı Kalbim – Geet 32. Bölüm 7 Mart Pazar | Yaralı Kalbim 32. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 32. Bölüm 7 Mart Pazar | Yaralı Kalbim 32. bölüm özeti ve fragmanı
Hindistan menşeli yapımları ekranlara taşımaya devam eden Yaralı Kalbim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduran yapımda haftanın son gününün neler getireceği meçhul ve şimiden araştırmalar yapılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, yarın neler yaşanacak? Yaralı Kalbim 32. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 5 Şubat Cuma günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 31. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 31. bölüm özeti

Maan Geet’i artık sevmediğini ona önemsemediğini göstermek için çiftlik evinde parti organize eder. Geet’e bu partiye dosya getirmesi için çağırır. Partiye Geet’in geldiğini gören Maan kızlarla dans etmeye Geet’in yüzüne bakmamaya onu kıskandırmaya çalışır. Parti de illa gıcık biri olacaktır. Bu kızla Geet’in arasında sürtüşme yaşanacak Maan da bunu fırsat bilip Geet’in kalbini kıracaktır. Geet Maan’ın görüp dosyayı vermek ister. Maan kızlara doğru yönelip onlarla dans etmek istediğini söyler. Geet’den hoşlanmayan biri onu havuza fırlatır. Geet havuzda boğulurken herkes onu izler. Suyun dibinden Maan çıkıp Geet’i kurtarır. Geet ilk tanışmamızda böyle olmuştu dese de Maan onu pek önemsemez. Geet’in söylenenler karşısında kalbi çok kırılır. Maan bu sefer onu gerçekten incitmiştir. Adi ve Pinky Geet’in gitmesini ister, yangına körükle gitme diye uyarırlar. Ama Geet Maan’ın istediği zaman hakaret etmesinden çok sıkılmıştır. Onunla gerçekten ciddi bir konuşma yapacağını bekledik ama bu çok kem kümlü bir konuşmaydı. Maan hırsını alamadığı için Geet’in gözü önünde kızlarla dans eder. Geet dayanamayıp gittiğinde ise Maan Geet’in önünü keser.Aşırı hareketlerinden sonra Geet Maan’a tokat atmak zorunda kalır. Bu arada Mera Dev’i evine getirmiş ve ona evinde bakıyordur. Şimdi birde Geet ve Dev aynı evde gizlice yaşıyorlardır. Geet bunu da öğrenirse bir kez daha yıkılacaktır. Geet attığı tokattan dolayı pişman olur ve yine Maan’ın peşinde koşan o olur. Bizce Maan bunu hak etmişti. Geet utana sıkıla Maan’dan bir şekilde özür diler. Maan ise cevabını daha sonra vereceğini söyleyip gider. Maan’ın verdiği cevap ise bu ilişkide Geet’i azat etmek ve daha fazla yanlışa sebebiyet vermemek. Bu yüzden de aldığı şirketi tekrar satıyor. Satın alan kişide Geet dahil herkesi işten atıyor. Adam keyfi halde şirket satın alıp geri devrediyor ve işçilerin akıbeti umurunda değil! Geet olanlar karşısında yine Maan’ın yanına gider. Maan artık özgür olduğunu söyler. Bazen bu ikilinin arasında garip bir iletişim var ve ne konuştuğunu gerçekten çözemiyoruz. Maan işsiz kalan işçileri Geet dahil kendi işyerinde tekrar işe alır. Döndük dolaştık Geet yine Maan’ın yanında işe başlıyor. Maan Geet’i görmemek için arşivde iş verir. Ama yine dayanamayıp Geet’i arayıp sesini dinleyip kapatır. Aynı şeyi Geet yapınca da kızıp durur. Naintara ise hain planlarına başlıyor. Bu yüzden de kendi gibi kötü olan Sasha ile iletişim kuruyor. Bakalım Naintara’nın şirketle ilgili planı ne?



Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.