Yasak Elma 112. bölüm tek parça full izle! Yasak Elma 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yasak Elma 112. bölüm tek parça full izle! Yasak Elma 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olarak yoluna devam eden Yasak Elma'da yeni hafta ekranlara geliyor. Her bölümü ile reyting zirvesine oynayan yapımda yaşanacaklar da merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Şimdiden gelecek haftanın da sabırsızlıkla beklendiği diziyi izlemek amacında olan sorgulamalar gerçekleştiriliyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Yasak Elma'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Yasak Elma 109. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Yasak Elma 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

 

Yasak Elma 112. bölüm özeti

Yıldız ve Ender’in tüm şüpheleri Feyza üstünde toplanırken, Çağatay ve Kumru ilişkisi devam ediyordur. Kumru’nun evinde yaşadığı sorun, Yıldız ve Kumru’nun daha da yakınlaşmasına yol açar. Kumru’nun babası Doğan, Kumru’nun gizli bir ilişki yaşadığından şüphelenip İstanbul’a döner. Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!



Yasak Elma meriç aral


FOX TV Yasak Elma 112. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Yasak Elma 112. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Yasak Elma'nın 112. bölümünü fox.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

aybüke pusat fotoğrafları


Yasak Elma 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'nın 113. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.

yağmur ün

 


Yasak Elma oyuncuları ve karakterleri

HALİT ARGUN (TALAT BULUT)
ENDER EKİNCİ (ŞEVVAL SAM)
YILDIZ YILMAZ (EDA ECE)
ŞAHİKA EKİNCİ (NESRİN CAVADZADE)
KAYA EKİNCİ (BARIŞ KILIÇ)
ZEHRA ARGUN (ŞAFAK PEKDEMİR)
LİLA (BUÇE BUSE KAHRAMAN)
CANER ÇELEBİ (BARIŞ AYTAÇ)
ERİM ARGUN (İLBER KABOĞLU)
EMİR (SERKAN RUTKAY AYIKÖZ)
YİĞİT EKİNCİ (DOĞAÇ YILDIZ)
KERİM (GÖKHAN ALKAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.