Yasak Elma 95. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yasak Elma 95. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı
FOX TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olarak pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma'da yeni hafta da sabırsızlıkla bekleniyor. Bu sebeple de araştırmalar yapılıyor. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Yasak Elma 95. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde. Yasak Elma 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Yasak Elma'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Yasak Elma 93. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Yasak Elma 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz...

 

Yasak Elma 95. bölüm özeti

Yasak Elma'nın son bölümü de diğer bölümleri gibi oldukça heyecanlı geçecektir. Çünkü Ender, son bölümde takip edildiğini söylemişti ve Halit'in yaşadığından şüphelenmişti. Halit'i bulma amacıyla gittiği bağ evinde karşısına çıkacak olan kişi Zehra'nın ta kendisi olacaktır. Zehra'nın Sıtkı'yı işe almasının sebebi de dikkat çekmemek olmuştur.Zehra avukat metin ile iletişime geçecek, Ender, Yıldız ve Şahika'yı cinayet işlediklerini belirterek göz altına aldıracaktır. Şahika zaten Yıldız ve Çağatay'ın evlendiğini öğrendiğinde içinde oluşan intikam ateşi sayesinde Ender ve Yıldız'ı yüzüstü bırakacaktır. Geçtiğimiz bölümde Şahika'nın, Halit'i ben değil, siz ittiniz mesajı da bunun için verilmiştir.Ender ve Yıldız cinayetten hapse girerken, Şahika'da hiçbir suçu yokmuş gibi Feride'nin yanında oturmaya devam edecektir. Amacı bu sefer, Çağatay ve Yıldız'ın boşanmasını sağlamak olacak ve planını sonlandıracaktır. Bu planın arkasında da tekrardan şirkette var olma isteği yatıyor olacaktır. Fakat Şahika'nın tüm hevesi yerle bir olacak ve o da hapse girecektir. Ender ve Yıldız Şahika'yı gördüklerinde işlerin rengi değişime uğrayacaktır.Yasak Elma 93.bölümde olaylar üstüne olaylar yaşanıyor olacak. Çünkü Şahika ve Ender, Yıldız'a karşı birlik olup, onu bitirmek adına planlar yaparlar. Ayrıca bu planlarında Hasan Ali'ye karşı olduklarını da açık açık gösterirler. Şahika, Ender'e Hasan Ali'nin işini bitirmeyi teklif eder. Onun bu söylediğine karşılık Ender'in cevabı da çok net olacaktır. Telefonlarını açmayan ve ona yardım teklifini reddeden Yıldız'a karşı bilenmiş durumdadır.Ender, sadece Hasan Ali Bey'in değil, Yıldız'ın da sonunun gelmesini ister. Bu yüzden de adımlarını atarken Yıldız'ı hedef listesine ekler. Yaşadıkları parasızlığa rağmen kıyafetlerinden ödün vermeyen Şahika ve Ender ikilisi Çağatay'ın annesinin yanına giderler. Buradaki önemli detaylardan biri Şahika, Çağatay'ın annesinin alışık olmadığı bir tarzda sonunda karşı çıkacaktır. Bir teklifleri olduğunu söyleyen Şahika, Yıldız'dan kurtulmak istediklerini ve bunun için de birlikte adım atmaları gerektiğini belirtir.Pek çok davetlinin katılmış olduğu bu organizasyonda herkesi dehşete düşüren bir ses kaydı ortaya çıkar. Asuman yine Yıldız'ın huzurunu kaçırır. "Sen en iyisi kendini garantiye al ve hamile kal!" sözü hem Hasan Ali Bey hem de Çağatay gibi birçok kişi tarafından duyulur. Yıldız'ın verdiği cevap ise haksızlığa uğradığını gösterir.



Yasak Elma meriç aral

FOX TV Yasak Elma 95. bölüm full tek parça HD izle
Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Yasak Elma 95. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Yasak Elma'nın 95. bölümünü fox.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

aybüke pusat fotoğrafları

Yasak Elma 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'nın 96. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.

yağmur ün

Yasak Elma oyuncuları ve karakterleri
HALİT ARGUN (TALAT BULUT)
ENDER EKİNCİ (ŞEVVAL SAM)
YILDIZ YILMAZ (EDA ECE)
ŞAHİKA EKİNCİ (NESRİN CAVADZADE)
KAYA EKİNCİ (BARIŞ KILIÇ)
ZEHRA ARGUN (ŞAFAK PEKDEMİR)
LİLA (BUÇE BUSE KAHRAMAN)
CANER ÇELEBİ (BARIŞ AYTAÇ)
ERİM ARGUN (İLBER KABOĞLU)
EMİR (SERKAN RUTKAY AYIKÖZ)
YİĞİT EKİNCİ (DOĞAÇ YILDIZ)
KERİM (GÖKHAN ALKAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.